Špikovací jehla 19 cm

0 %
(0 hodnocení)

Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční svíčkovou, zvěrina, sušší králík pro pečení, vepřová kýta nebo jehněčí. Získá šťavnatost a proužek špeku při krájení vytvoří drobnou mozaiku. J

Koupit za 79 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční svíčkovou, zvěrina, sušší králík pro pečení, vepřová kýta nebo jehněčí. Získá šťavnatost a proužek špeku při krájení vytvoří drobnou mozaiku.

J
Zobrazit více

Parametry

Délka 19 cm