Steaky a maso

0 %
(0 hodnocení)

Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat? • Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu • Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové... Celý popis

Koupit za 3 490 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso!
Jaké menu se bude připravovat?
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
• Stroganoff
• Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem
Co by měl každý účastník před kurzem vědět?
Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc má každý účastník nealkoholické či mírně alkoholické nápoje zdarma!
Zobrazit více

Parametry

Typ zážitku kurzy
Lokalita Praha
Doba trvání 3 hodiny
Počet osob 1 osoba
Výrobce Adrop