Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat? • Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu • Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové... Celý popis
Koupit za 3 490 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Steaky a maso
Doprava:
75 Kč
Skladem
3 490 Kč
Koupit za 3 490 Kč
Popis
Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso!
Jaké menu se bude připravovat?
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
• Stroganoff
• Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem
Co by měl každý účastník před kurzem vědět?
Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc má každý účastník nealkoholické či mírně alkoholické nápoje zdarma!
Jaké menu se bude připravovat?
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
• Stroganoff
• Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem
Co by měl každý účastník před kurzem vědět?
Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc má každý účastník nealkoholické či mírně alkoholické nápoje zdarma!
Parametry
Typ zážitku | kurzy |
Lokalita | Praha |
Doba trvání | 3 hodiny |
Počet osob | 1 osoba |
Výrobce | Adrop |