Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě a necháme nejlépe 12 hodin před použitím namočené. Před narážením je vložíme do vlažné vody (max. do 35 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a byla ideálně rozmočená. Poté jen plastovou... Celý popis

Koupit za 1 036 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě a necháme nejlépe 12 hodin před použitím namočené. Před narážením je vložíme do vlažné vody (max. do 35 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a byla ideálně rozmočená. Poté jen plastovou trubici na které jsou střeva připravené navlékneme na trubici narážecí, plastovou trubici vytáhneme tak aby střeva zůstala na trubici narážecí a můžeme začít plnit. Toto balení střev obsahuje několik plastových trubiček na kterých jsou střeva navléknutá. Celkem jsou v balení 3 klasické svazky, celkem tedy 274,2 metru skopových střev.Takto připravená střeva vám při práci ušetří spoustu času při navlékaní střev na narážecí trubici.Skopová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C.Návod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě a necháme ponořené ve vodě cca 12hodin.2. Před narážením vložíme do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a byla ideálně rozmočená.3. Poté je můžeme začít plnit.
Zobrazit více