Přírodní vepřová střeva solenáKalibr, průměr 30/32 mm, kvalita IASvazek 91,5 metrů. Délka střev od 3 metrů. Původ EU.Velikost kalibru je vhodný na výrobu klobás.Vepřová střeva sdíraná (šlemovaná) jsou vhodná nejen pro uzenářskou výrobu, ale i na výrobu syrových grilovacích klobás. Tyto střeva o průměru 30/32 je možné používat pro výrobu klobás určených k zavařování do sklenic a plechovek. Doporučení: střeva před použitím důkladně opláchnout od soli ve studené pitné vodě, propláchnutí je lepší několikrát... Celý popis

Koupit za 509 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Přírodní vepřová střeva solenáKalibr, průměr 30/32 mm, kvalita IASvazek 91,5 metrů. Délka střev od 3 metrů. Původ EU.Velikost kalibru je vhodný na výrobu klobás.Vepřová střeva sdíraná (šlemovaná) jsou vhodná nejen pro uzenářskou výrobu, ale i na výrobu syrových grilovacích klobás. Tyto střeva o průměru 30/32 je možné používat pro výrobu klobás určených k zavařování do sklenic a plechovek. Doporučení: střeva před použitím důkladně opláchnout od soli ve studené pitné vodě, propláchnutí je lepší několikrát opakovat kvůli odstranění případného nežádoucího střevního aroma. Dále rozdělat připadné uzle a namočit na 24 hod. do studené vody. Přibližně 1 hodinu před narážením střeva namočit do teplé vody asi 40°C, pozor voda nesmí být vařící. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit a to při doporučené teplotě uváděné na etiketě.Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získala zpět původní pružnost a pevnost.Dotaz pro více informací zasílejte na info@reznicke-potreby.czFotografické vyobrazení má pouze ilustrační charakter.
Zobrazit více