Pro ještě lepší výsledky doporučujeme tuto marinádu speciálně vytvořenou pro hovězí maso. Doporučujeme použít červené víno spolu s dodaným kořením k přípravě té nejlepší marinády na hovězí maso, jakou kdy ochutnáte! Tento jednoduchý recept vystačí až na 4,5kg masa, stačí přidat tekutinu. - Bez MSG - Bez lepku Návod k použití: Důkladně smíchejte 0,47 l červeného vína (cca 2/3 láhve) NEBO hovězího vývaru s Beef Marinade a vše nalijte do uzavíratelného sáčku (ideální je objem 3,75 l). Přidejte... Celý popis

Koupit za 142 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pro ještě lepší výsledky doporučujeme tuto marinádu speciálně vytvořenou pro hovězí maso. Doporučujeme použít červené víno spolu s dodaným kořením k přípravě té nejlepší marinády na hovězí maso, jakou kdy ochutnáte! Tento jednoduchý recept vystačí až na 4,5kg masa, stačí přidat tekutinu.

- Bez MSG
- Bez lepku

Návod k použití:

Důkladně smíchejte 0,47 l červeného vína (cca 2/3 láhve) NEBO hovězího vývaru s Beef Marinade a vše nalijte do uzavíratelného sáčku (ideální je objem 3,75 l).
Přidejte do sáčku 4,5 kg hovězích steaků, pečeně nebo jiného kusu hovězího masa.
Vymačkejte přebytečný vzduch a ujistěte se, že maso je ze všech stran pokryto marinádou. Poté uzavřete sáček. Můžete (ale nemusíte) také vstříknout marinádu přímo do masa.
Vložte na 2-4 hodiny do ledničky.
Jakmile je maso připraveno, sceďte jej a přebytečnou tekutinu vylijte.
Maso okořeňte a ihned vařte/grilujte.

Přečtěte si o značce Suckle Busters
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Suckle Busters
Druh na maso