Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení plec svou příjemnou chutí přímo vybízí k přípravě široké škály omáček, např. smetanových, na zelenině nebo výtečných gulášů. Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš. TIP NA RECEPT: JELENÍ PLEC A BRAMBORY PLNĚNÉ TYROLSKÝM ŠPEKEM Budete potřebovat:jelení maso 600 gramů (plátky z kýty)tymián 2 snítkyolej olivový 40 mililitrůpepř barevný (celý a hrubě mletý)sůl mořská (vločky na ozdobu)sůlbrambory 400 gramů (velké)tyrolský... Celý popis

Koupit za 720 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Jelení plec svou příjemnou chutí přímo vybízí k přípravě široké škály omáček, např. smetanových, na zelenině nebo výtečných gulášů.
Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš.
TIP NA RECEPT: JELENÍ PLEC A BRAMBORY PLNĚNÉ TYROLSKÝM ŠPEKEM
Budete potřebovat:jelení maso 600 gramů (plátky z kýty)tymián 2 snítkyolej olivový 40 mililitrůpepř barevný (celý a hrubě mletý)sůl mořská (vločky na ozdobu)sůlbrambory 400 gramů (velké)tyrolský špek 80 gramů (nejlépe Jihotyrolský)smetana zakysaná 120 mililitrů (tučné 24%)pepř bílýbylinky (stačí pouze pažitka)
Postup přípravy:Jelení plec rozdělte na jednotlivé šály, ze kterých krájejte stejně široké plátky. Maso potřete olivovým olejem a proložte nadrhnutím tymiánem. Takto připravené maso můžete nechat odležet, nebo ho mít připravené na další použití. Maso upravujte na rozpáleném grilu nebo steakové pánvi. Je potřeba maso zprudka zatáhnout a potom nechat odpočinout nebo dozrát v troubě cca na 5 minut při 100 °C. Takto upravené a odpočinuté maso podávejte posypané barevným pepřem a mořskou solí.
Brambory uvařte ve slupce, rozkrojte na půlky a vydlabejte. Plňte je tence nakrájeným tyrolským špekem. Servírujte je se zakysanou smetanou, dochucenou bylinkami, solí a bílým pepřem.

 
 
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Šumavská Zvěřina