Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí hřbet je lehce aromatické maso, svojí strukturou a chutí se hodí pro významné události jak rodinné, tak společenské. Vhodný na pečení vcelku nebo přípravu roastbeefu a steaků. TIP NA RECEPT: GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET S PÓRKEM Budete potřebovat:1 kg vykostěného srnčího hřbetu1 podélně rozkrojený pórekrozmarýnolivový olejsůl, pepř Postup přípravy: Srnčí hřbet očistíme a nakrájíme na 6 dílů. Jednotlivé plátky pórku blanšírujeme v osolené vodě a... Celý popis
Koupit za 1 157 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí hřbet je lehce aromatické maso, svojí strukturou a chutí se hodí pro významné události jak rodinné, tak společenské.
Vhodný na pečení vcelku nebo přípravu roastbeefu a steaků.
TIP NA RECEPT: GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET S PÓRKEM
Budete potřebovat:1 kg vykostěného srnčího hřbetu1 podélně rozkrojený pórekrozmarýnolivový olejsůl, pepř
Postup přípravy:
Srnčí hřbet očistíme a nakrájíme na 6 dílů. Jednotlivé plátky pórku blanšírujeme v osolené vodě a poté je zprudka zchladíme v ledové vodě. Maso osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a na každý kousek položíme větvičku rozmarýnu. Připravené maso opatrně zabalíme do pórku a svážeme kuchyňským provázkem. Balíčky grilujeme při střední teplotě přibližně 3 minuty z každé strany. Teplota jádra by měla být 60 °C.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Vhodný na pečení vcelku nebo přípravu roastbeefu a steaků.
TIP NA RECEPT: GRILOVANÝ SRNČÍ HŘBET S PÓRKEM
Budete potřebovat:1 kg vykostěného srnčího hřbetu1 podélně rozkrojený pórekrozmarýnolivový olejsůl, pepř
Postup přípravy:
Srnčí hřbet očistíme a nakrájíme na 6 dílů. Jednotlivé plátky pórku blanšírujeme v osolené vodě a poté je zprudka zchladíme v ledové vodě. Maso osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a na každý kousek položíme větvičku rozmarýnu. Připravené maso opatrně zabalíme do pórku a svážeme kuchyňským provázkem. Balíčky grilujeme při střední teplotě přibližně 3 minuty z každé strany. Teplota jádra by měla být 60 °C.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |