Máz je nejprodávanější svijanské pivo. Začali jsme ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky). Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své jemné horkosti a zlatavé barvě. Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z našich chmelnic v oblasti Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem - tedy kvašením v otevřených kádích na spilce... Celý popis

Koupit za 171 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

 

Máz je nejprodávanější svijanské pivo. Začali jsme ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).

Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své jemné horkosti a zlatavé barvě.

Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z našich chmelnic v oblasti

Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem

- tedy kvašením v otevřených kádích na spilce a zráním v ležáckých tancích.

 

Složení 

Voda z vlastních studní, humnový ječný slad, cukr, žatecký chmel, chmelové výrobky. Alkohol 4,8% obj. Pivo bez pasterizace. Skladujte v místech bez zdroje sálavého tepla, přímého slunečního záření a mrazu. Baleno v ochranné atmosféře

 

Ocenění 

Skladování

Skladujte v místech bez zdroje sálavého tepla, přímého slunečního záření a mrazu. Doporučená teplota skladování: do 10°C. Baleno v ochranné atmosféře. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Vyrobeno v ČR.
Zobrazit více

Parametry

Objem 2 l
Druh balení sklo
Stupňovitost 11° °
Obsah alkoholu 4.8 %
Výrobce Pivovar Svijany
Barva světlá
Způsob kvašení spodně