Vietnamský zelený čaj TAN CUONG 500g Zelený vietnamský čaj. Výtečný čaj z věhlasné čajové oblasti Thai Nguyen. Vyniká svou svěžestí a pečlivým zpracováním. Díky své poloze pěstování v sopečných oblastech, obsahuje poměrně veliké procento vitamínu C. Složení čaje: vietnamský špičkový zelený čaj 100%. Kvalitní, stejnoměrně svinutý, stříbřitý list dává trávovou až bylinkovokořeněnou chuť. Je nadmíru povzbudivý a při přeluhování téměř nepitelný. Vietnamci jej zalívají téměř 100°C vodou aby právě této... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zelený čaj Tra Nam Sao 500g Tan Cuong
Doprava:
49 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Popis
Vietnamský zelený čaj TAN CUONG 500g
Zelený vietnamský čaj. Výtečný čaj z věhlasné čajové oblasti Thai Nguyen. Vyniká svou svěžestí a pečlivým zpracováním. Díky své poloze pěstování v sopečných oblastech, obsahuje poměrně veliké procento vitamínu C.
Složení čaje: vietnamský špičkový zelený čaj 100%. Kvalitní, stejnoměrně svinutý, stříbřitý list dává trávovou až bylinkovokořeněnou chuť. Je nadmíru povzbudivý a při přeluhování téměř nepitelný. Vietnamci jej zalívají téměř 100°C vodou aby právě této nepitelnosti dosáhli. Vietnamské čaje jsou výrazněji méně náchylné při špatném nebo dlouhodobém skladování k znehodnocení. Stárnou pomaleji. Chcete-li být věčně mladí, pijte tedy vietnamský čaj.
Vychutnejte si dějiny pití zeleného čaje.
Zelený čaj je nápoj pro výbornou kondici a potěšení z toho, že jde na chvíli zastavit čas. Ale především je zelený čaj skvostným dědictvím starověké kultury.
Vyroben tradičně, pečlivě a z nejlepších zelených čajových rostlin.
Zelený čaj se v Číně pije již přes 4.500 let. Buddhističtí mnichové ho přinesli do Japonska. Odsud se dostal v 17. století do Evropy. Zelený a černý čaj se vyrábí ze stejné rostliny. Díky pečlivému zpracování, si zelený čaj zachovává nejen svou barvu, ale i svou zdravou složku.
Zelený čaj přesvědčí i svou vnitřní hodnotou.
Tradiční medicína dálného východu si zeleného čaje váží jako léčivého prostředku proti mnoha fyzickým a psychickým obtížím.
Zelený čaj, takříkajíc, očišťuje duši. Důvodem je kofein. Neboť zelený čaj obsahuje zřetelně méně kofeinu než černý čaj. Kombinace kofeinu a katechinu se postará o to, že v první řadě povzbuzují duši a ne krevní oběh. Mimochodem: zelený čaj obsahuje vitamíny A, B, B12, C a důležité minerály jako je draslík, vápník nebo fluor. Prokázán je i vysoký obsah antioxidantů. Posiluje imunitní systém, prospívá tělu a odvrací infekce.
Doporučení pro přípravu zeleného čaje.
Vložíme zelený čaj do konvice (cca 10g čaje na jeden litr vody). Nejprve na zelený čaj nalijeme z jedné čtvrtiny studenou vodu a poté dolijeme vroucí vodu. Louhujeme dvě až tři minuty, podle toho jak chceme silný čaj. Zelený čaj může být vícekrát vylouhován. Tímto způsobem přípravy si každý typ zeleného čaje zachová svoje specifické účinky a jedinečnou chuť.
Zelený vietnamský čaj. Výtečný čaj z věhlasné čajové oblasti Thai Nguyen. Vyniká svou svěžestí a pečlivým zpracováním. Díky své poloze pěstování v sopečných oblastech, obsahuje poměrně veliké procento vitamínu C.
Složení čaje: vietnamský špičkový zelený čaj 100%. Kvalitní, stejnoměrně svinutý, stříbřitý list dává trávovou až bylinkovokořeněnou chuť. Je nadmíru povzbudivý a při přeluhování téměř nepitelný. Vietnamci jej zalívají téměř 100°C vodou aby právě této nepitelnosti dosáhli. Vietnamské čaje jsou výrazněji méně náchylné při špatném nebo dlouhodobém skladování k znehodnocení. Stárnou pomaleji. Chcete-li být věčně mladí, pijte tedy vietnamský čaj.
Vychutnejte si dějiny pití zeleného čaje.
Zelený čaj je nápoj pro výbornou kondici a potěšení z toho, že jde na chvíli zastavit čas. Ale především je zelený čaj skvostným dědictvím starověké kultury.
Vyroben tradičně, pečlivě a z nejlepších zelených čajových rostlin.
Zelený čaj se v Číně pije již přes 4.500 let. Buddhističtí mnichové ho přinesli do Japonska. Odsud se dostal v 17. století do Evropy. Zelený a černý čaj se vyrábí ze stejné rostliny. Díky pečlivému zpracování, si zelený čaj zachovává nejen svou barvu, ale i svou zdravou složku.
Zelený čaj přesvědčí i svou vnitřní hodnotou.
Tradiční medicína dálného východu si zeleného čaje váží jako léčivého prostředku proti mnoha fyzickým a psychickým obtížím.
Zelený čaj, takříkajíc, očišťuje duši. Důvodem je kofein. Neboť zelený čaj obsahuje zřetelně méně kofeinu než černý čaj. Kombinace kofeinu a katechinu se postará o to, že v první řadě povzbuzují duši a ne krevní oběh. Mimochodem: zelený čaj obsahuje vitamíny A, B, B12, C a důležité minerály jako je draslík, vápník nebo fluor. Prokázán je i vysoký obsah antioxidantů. Posiluje imunitní systém, prospívá tělu a odvrací infekce.
Doporučení pro přípravu zeleného čaje.
Vložíme zelený čaj do konvice (cca 10g čaje na jeden litr vody). Nejprve na zelený čaj nalijeme z jedné čtvrtiny studenou vodu a poté dolijeme vroucí vodu. Louhujeme dvě až tři minuty, podle toho jak chceme silný čaj. Zelený čaj může být vícekrát vylouhován. Tímto způsobem přípravy si každý typ zeleného čaje zachová svoje specifické účinky a jedinečnou chuť.
Parametry
Hmotnost | 500 g |
Druh čajů | zelené |
Balení | sypané |
Oblast | Vietnam |