Teploměr vpichový digitální Rösle Zkontrolujte snadno a rychle teplotu uvnitř masa na grilu nebo v kuchyni Digitální vpichový teploměr slouží k přesnému a rychlému určení teploty uvnitř připravovaných pokrmů. Se širokým teplotním rozsahem přesně změří teploty v rozmezí od 20 °C do 250 °C. Grilování vám usnadní díky přednastaveným základním teplotám určených pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího a drůbežího masa. 2 integrované senzory a časovač oceníte pro neustálý přehled o teplotě... Celý popis
Koupit za 1 337 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
![Teploměr vpichový digitální Rösle](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/32888_logo--mm130x40.png)
Teploměr vpichový digitální Rösle
Doprava:
90 Kč
Skladem
1 337 Kč
Koupit za 1 337 Kč
Popis
Teploměr vpichový digitální Rösle
Zkontrolujte snadno a rychle teplotu uvnitř masa na grilu nebo v kuchyni
Digitální vpichový teploměr slouží k přesnému a rychlému určení teploty uvnitř připravovaných pokrmů. Se širokým teplotním rozsahem přesně změří teploty v rozmezí od 20 °C do 250 °C. Grilování vám usnadní díky přednastaveným základním teplotám určených pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího a drůbežího masa. 2 integrované senzory a časovač oceníte pro neustálý přehled o teplotě masa a teploty grilu.
Optimální teploty uvnitř masa záleží na druhu a způsobu přípravy masa a obecně se udávají následující:
drůbeží maso 74 - 82 °C
hovězí, telecí a skopové maso 55 -70 °C (v závislosti na požadovaném stupni propečenosti)
vepřové maso 68 - 77 °C
ryby 48 - 52 °C
Po sejmutí z grilu se doporučuje nachat maso vždy ještě několik minut "odpočinout" nebo tzv. "dojít".
Použití
Zapíchněte teplotní čidlo do masa v jeho nejsilnějším místě. Špička teplotního čidla musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti (kosti se zahřívají rychleji)
Po dokončení procesu měření teploměr vyjměte
Charakteristika / funkce
Digitální vpichový teploměr k určení teploty jídla
Teplotní rozsah od 20 °C do 250 °C
Přednastavené základní teploty pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího masa a drůbeže
Integrovaný časovač
2 senzory pro teplotu masa a teploty grilu
Návod
český návod ke stažení (PDF)
Výrobce: Rösle (Německo)
Zkontrolujte snadno a rychle teplotu uvnitř masa na grilu nebo v kuchyni
Digitální vpichový teploměr slouží k přesnému a rychlému určení teploty uvnitř připravovaných pokrmů. Se širokým teplotním rozsahem přesně změří teploty v rozmezí od 20 °C do 250 °C. Grilování vám usnadní díky přednastaveným základním teplotám určených pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího a drůbežího masa. 2 integrované senzory a časovač oceníte pro neustálý přehled o teplotě masa a teploty grilu.
Optimální teploty uvnitř masa záleží na druhu a způsobu přípravy masa a obecně se udávají následující:
drůbeží maso 74 - 82 °C
hovězí, telecí a skopové maso 55 -70 °C (v závislosti na požadovaném stupni propečenosti)
vepřové maso 68 - 77 °C
ryby 48 - 52 °C
Po sejmutí z grilu se doporučuje nachat maso vždy ještě několik minut "odpočinout" nebo tzv. "dojít".
Použití
Zapíchněte teplotní čidlo do masa v jeho nejsilnějším místě. Špička teplotního čidla musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti (kosti se zahřívají rychleji)
Po dokončení procesu měření teploměr vyjměte
Charakteristika / funkce
Digitální vpichový teploměr k určení teploty jídla
Teplotní rozsah od 20 °C do 250 °C
Přednastavené základní teploty pro přípravu hovězího, vepřového, telecího, jehněčího masa a drůbeže
Integrovaný časovač
2 senzory pro teplotu masa a teploty grilu
Návod
český návod ke stažení (PDF)
Výrobce: Rösle (Německo)