Vynikající čokoláda na vaření bez cukru a bez lepku. Složení: Sladidlo (maltitol), kakaová hmota (min 52%), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka). Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém... Celý popis
Koupit za 141 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vynikající čokoláda na vaření bez cukru a bez lepku.
Složení: Sladidlo (maltitol), kakaová hmota (min 52%), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka).
Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě.
Čokoláda může obsahovat stopy ořechu a mléka.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie:
2009 kJ
Celkem tuky:
34 g
z toho nasycené:
21 g
Sacharidy:
48 g
z toho cukry:
Složení: Sladidlo (maltitol), kakaová hmota (min 52%), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka).
Maltitol dosahuje cca 75-90% sladivosti bílého cukru, ale obsahuje o polovinu méně kalorií. Vyrábí se hydrogenací maltózy, což je cukr získaný ze škrobů. Část maltitolu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Maltitol stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě.
Čokoláda může obsahovat stopy ořechu a mléka.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie:
2009 kJ
Celkem tuky:
34 g
z toho nasycené:
21 g
Sacharidy:
48 g
z toho cukry:
Parametry
Výrobce | Torras |