Madras Kari směs - mírně pálivá Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod. Pečené pikantní kuře „Madras“ v jogurtu Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody,... Celý popis
Koupit za 42 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
![TRS Koření Madras Curry 100g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/36085_logo--mm130x40.png)
TRS Koření Madras Curry 100g
Doprava:
59 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
![TRS Mírná Madras Kari Mleté 100g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/81800_logo--mm130x40.png)
TRS Mírná Madras Kari Mleté 100g
Doprava:
54 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
![TRS Madras Kari mírně pálivá směs 100 g](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/64244_logo--mm130x40.png)
TRS Madras Kari mírně pálivá směs 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
![Kari Mild madras mleté TRS, 100g (Mild Madras curry powder)](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/17761_logo--mm130x40.png)
Kari Mild madras mleté TRS, 100g (Mild Madras curry powder)
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
![Kari jemné koření, 100 g, TRS](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/61211_logo--mm130x40.png)
Kari jemné koření, 100 g, TRS
Doprava:
89 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
Madras Kari směs - mírně pálivá
Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod.
Pečené pikantní kuře „Madras“ v jogurtu
Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.
Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis
Složení
Koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, římský kmín, pepř, pískavice, řecké seno, česnek, sůl, fenykl.
Upozornění: může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu, lepku, sóji, celere, mléka, hořčice a siřičitanů.
Země původu
Indie
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáček, apod.
Pečené pikantní kuře „Madras“ v jogurtu
Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.
Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis
Složení
Koriandr, kurkuma, chilli, hořčice, římský kmín, pepř, pískavice, řecké seno, česnek, sůl, fenykl.
Upozornění: může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu, lepku, sóji, celere, mléka, hořčice a siřičitanů.
Země původu
Indie
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Parametry
Výrobce | TRS |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | kari |
Kuchyně | indická |