Vaječné Sušené Bílky určené ke šlehání Vaječné bílky určené ke šlehání pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné na výrobu sněhového pečiva (pusinek, makronek, marshmallow, suffle) a dalších výrobků z bílků. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin. #ShowMore# Benefity Sušených Vaječných Bílků Neobsahuje tuk ani cholesterol.... Celý popis
Koupit za 799 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vaječné Sušené Bílky určené ke šlehání
Vaječné bílky určené ke šlehání pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné na výrobu sněhového pečiva (pusinek, makronek, marshmallow, suffle) a dalších výrobků z bílků. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin.
#ShowMore#
Benefity Sušených Vaječných Bílků
Neobsahuje tuk ani cholesterol.
Je bez lepku, cukru a laktózy.
Vhodný pro lidi s laktózovou intolerancí
Obsahuje 81,1 % bílkovin.
Má vysokou biologickou využitelnost.
Má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin. (Aminokyseliny podporují zlepšení výkonu a urychlení regenerace.)
Vaječný bílek obsahuje přirozený obsah vitaminů A, B12 a D
Složení:
Pasterizované sprejově sušené vaječné bílky.
Krémově bílý prášek z vaječných bílků s charakteristickou vůní, bez cizích chutí a vůní.
Doporučené dávkování:
Velmi snadná a rychlá příprava. Prášek můžete smíchat s vodou či mlékem, přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce.
Smícháme 1 díl sušeného bílku se 7 díly vody (Např. 125 g sušeného bílku s 875 ml studené vody nebo 1 kg sušeného bílku se 7 l studené vody. )
30 g sušených bílků odpovídá zhruba 10 tekutým bílkům.
Alergeny:
vejce
Nutriční hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota
1510 kj
Energetická hodnota
361 kcal
Tuky
0 g
Z toho nasycené mast.kyseliny
0 g
Sacharidy
7,8 g
Z toho cukry
0 g
Bílkoviny
81 g
Vláknina
0 g
Sůl
3,3 g
Další zajímavosti
Vaječné sušené bílky jsou zdrojem bílkovin.
Bílkoviny jsou základním materiálem k výstavbě tkání a buněk našeho těla a k jejich obnově. Hrají také důležitou úlohu při imunitních reakcích, působí jako enzymy, hormony a další látky důležité pro správné fungování těla.
Stavebními jednotkami bílkovin jsou aminokyseliny, které jsou v bílkovinách uspořádány do dlouhých řetězců.
V lidském organismu neexistuje rezerva bílkovin.
Při jejich nedostatečném příjmu ve stravě nebo z jiných důvodů, např. při dlouhotrvajícím hladovění, dochází v důsledku proteolýzy k omezování zmíněné stavební činnosti a také k úbytku některých orgánů.
Upozornění:
Doplněk stravy vhodný pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné pro vegetariány. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zdroje [1] Bezpečnost potravin - https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76768.aspx
Vaječné bílky určené ke šlehání pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné na výrobu sněhového pečiva (pusinek, makronek, marshmallow, suffle) a dalších výrobků z bílků. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin.
#ShowMore#
Benefity Sušených Vaječných Bílků
Neobsahuje tuk ani cholesterol.
Je bez lepku, cukru a laktózy.
Vhodný pro lidi s laktózovou intolerancí
Obsahuje 81,1 % bílkovin.
Má vysokou biologickou využitelnost.
Má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin. (Aminokyseliny podporují zlepšení výkonu a urychlení regenerace.)
Vaječný bílek obsahuje přirozený obsah vitaminů A, B12 a D
Složení:
Pasterizované sprejově sušené vaječné bílky.
Krémově bílý prášek z vaječných bílků s charakteristickou vůní, bez cizích chutí a vůní.
Doporučené dávkování:
Velmi snadná a rychlá příprava. Prášek můžete smíchat s vodou či mlékem, přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce.
Smícháme 1 díl sušeného bílku se 7 díly vody (Např. 125 g sušeného bílku s 875 ml studené vody nebo 1 kg sušeného bílku se 7 l studené vody. )
30 g sušených bílků odpovídá zhruba 10 tekutým bílkům.
Alergeny:
vejce
Nutriční hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota
1510 kj
Energetická hodnota
361 kcal
Tuky
0 g
Z toho nasycené mast.kyseliny
0 g
Sacharidy
7,8 g
Z toho cukry
0 g
Bílkoviny
81 g
Vláknina
0 g
Sůl
3,3 g
Další zajímavosti
Vaječné sušené bílky jsou zdrojem bílkovin.
Bílkoviny jsou základním materiálem k výstavbě tkání a buněk našeho těla a k jejich obnově. Hrají také důležitou úlohu při imunitních reakcích, působí jako enzymy, hormony a další látky důležité pro správné fungování těla.
Stavebními jednotkami bílkovin jsou aminokyseliny, které jsou v bílkovinách uspořádány do dlouhých řetězců.
V lidském organismu neexistuje rezerva bílkovin.
Při jejich nedostatečném příjmu ve stravě nebo z jiných důvodů, např. při dlouhotrvajícím hladovění, dochází v důsledku proteolýzy k omezování zmíněné stavební činnosti a také k úbytku některých orgánů.
Upozornění:
Doplněk stravy vhodný pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné pro vegetariány. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zdroje [1] Bezpečnost potravin - https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76768.aspx
Parametry
Výrobce | Valknut |
Hmotnost | 1000 g |
Typ | vaječné |
Forma | práškové |
Bezlepkové | ano |