obsah 1 sáčku kvasinek Vínka stačí na prokvašení 10 litrů suché kvasinky Vínka se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25 °C teplou (lze použít také jablečný mošt) lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25 °C takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva a přidá se 1 sáček živné soli
Koupit za 10 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vinné kvasinky
Doprava:
zdarma
Skladem
10 Kč
Koupit za 10 Kč
Popis
obsah 1 sáčku kvasinek Vínka stačí na prokvašení 10 litrů
suché kvasinky Vínka se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto:
obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25 °C teplou (lze použít také jablečný mošt)
lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25 °C
takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
a přidá se 1 sáček živné soli
suché kvasinky Vínka se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto:
obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25 °C teplou (lze použít také jablečný mošt)
lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25 °C
takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
a přidá se 1 sáček živné soli