Na zážitkové menu můžete vyrazit kdykoliv mezi 12. a 21. hodinou, ať už si chcete dopřát netradiční oběd na čerstvém vzduchu nebo kouzelnou večeři pod hvězdami. Za prvotřídní kuchyní sem můžete vyrazit celoročně. V chladnějším období se o vaše pohodlí postará vyhřívání, takže vám bude v iglú příjemně za každého ročního období.Tuto variantu je možné čerpat neděle – čtvrtek v období 1.října – 23.prosince / 1.ledna – 15.dubna| 12:00-21:00. Na jaké menu se při tomhle gastronomickém zážitku těšit? Předkrm:... Celý popis
Koupit za 1 890 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Na zážitkové menu můžete vyrazit kdykoliv mezi 12. a 21. hodinou, ať už si chcete dopřát netradiční oběd na čerstvém vzduchu nebo kouzelnou večeři pod hvězdami.
Za prvotřídní kuchyní sem můžete vyrazit celoročně. V chladnějším období se o vaše pohodlí postará vyhřívání, takže vám bude v iglú příjemně za každého ročního období.Tuto variantu je možné čerpat neděle – čtvrtek v období 1.října – 23.prosince / 1.ledna – 15.dubna| 12:00-21:00.
Na jaké menu se při tomhle gastronomickém zážitku těšit?
Předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapary
Polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, bramborami a koprovým olejem
Hlavní chod: Telecí Maminha z holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku
Dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou
Pokud budou teploty příliš vysoké nebo nízké, případně bude silný vítr, přesune se rezervace iglú na jiný termín, případně můžete termín ponechat a menu si vychutnat ve vnitřních prostorách restaurace Rendlík.
Za prvotřídní kuchyní sem můžete vyrazit celoročně. V chladnějším období se o vaše pohodlí postará vyhřívání, takže vám bude v iglú příjemně za každého ročního období.Tuto variantu je možné čerpat neděle – čtvrtek v období 1.října – 23.prosince / 1.ledna – 15.dubna| 12:00-21:00.
Na jaké menu se při tomhle gastronomickém zážitku těšit?
Předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapary
Polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, bramborami a koprovým olejem
Hlavní chod: Telecí Maminha z holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku
Dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou
Pokud budou teploty příliš vysoké nebo nízké, případně bude silný vítr, přesune se rezervace iglú na jiný termín, případně můžete termín ponechat a menu si vychutnat ve vnitřních prostorách restaurace Rendlík.
Parametry
Typ zážitku | degustace |
Lokalita | Ústecký kraj |
Doba trvání | Individuální |
Počet osob | 2 osoby |
Výrobce | Adrop |