Složení: 100% datlový cukr BIO  Balení: 250 g Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)   Cukr nebo rostlinné sladidlo? Rostlinná sladidla jsou všeobecně považována za zdravou náhražku cukru. Proč tomu tak je? Cukr představuje pro lidský organismus základní zdroj energie, ovlivňuje činnost mozku, působí proti únavě a v přiměřeném množství dokonce snižuje pocit úzkosti. A to je důvod, proč se bez něj tělo jen stěží obejde. Jednoduché cukry jsou ale navíc rychlým... Celý popis

Koupit za 96 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Složení: 100% datlový cukr BIO  Balení: 250 g Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)   Cukr nebo rostlinné sladidlo? Rostlinná sladidla jsou všeobecně považována za zdravou náhražku cukru. Proč tomu tak je? Cukr představuje pro lidský organismus základní zdroj energie, ovlivňuje činnost mozku, působí proti únavě a v přiměřeném množství dokonce snižuje pocit úzkosti. A to je důvod, proč se bez něj tělo jen stěží obejde. Jednoduché cukry jsou ale navíc rychlým zdrojem energie, kterou když nevyužijeme, ukládá se do podoby tuku a člověk přibírá na váze. Obecně tedy platí, že by se lidé měli těmto jednoduchým cukrům vyhýbat, jelikož jsou to jen prázdné kalorie, které značně zvyšují hladinu cukru v krvi a zatěžují slinivku a játra. Rychlé spalování cukrů negativně ovlivňuje nervovou soustavu, stav kostí a kloubů, a zvyšuje kazivost zubů. Využití Hodí se jako přírodní sladidlo všude, kde potřebujeme potravinu dosladit: dezerty, jogurty, müsli, kaše, pečení, vaření, apod. Protože sladidlo obsahuje větší množství v tekutinách nerozpustné vlákniny, není příliš vhodný ke slazení nápojů. Informace pro diabetiky: Přestože se jedná o náhradu bílého cukru, i v tomto případě je třeba mít na zřeteli počítání sacharidů (viz vlastnosti produktu).
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Zdraví z přírody