Zdraví v rukách mikroorganismů Náš nový Ocet jablečný s medem nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašenímlokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek. Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje... Celý popis

Koupit za 249 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Zdraví v rukách mikroorganismů

Náš nový Ocet jablečný s medem nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů.

Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašenímlokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek.

Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje asi nic lepšího než jeden panák na lačno hned první věc po ránu. Přidali jsme do něj med, pokud s pitím octu na lačno teprve začínáte. 

Kvasný ocet ovocný – jablečný s medem. Složení: 100% ocet kvasný jablečný, med (15 %). Kyselost: 5%

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Trvanlivost: 3 roky. Po otevření spotřebujte do 1 roku.

 

Nutriční hodnoty na 100 ml 

Energetická hodnota 

284 Kj/67 Kcal

Tuky

< 0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny   

< 0 g

Sacharidy 

< 13 g

Z toho cukry  

< 1 g

Bílkoviny

< 0,13 g

Sůl 

< 0,05 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Živina