3532 Blahopřání 3D motýli

100 %
(2 hodnocení)

3D přání k narozeninám papírové. Netradiční blahopřání s 3D aplikací a dárkovou obálkou. Překvapte oslavence netradičním přáníčkem k narozeninám nebo svátku, nebo darujte toto originální přáníčko novomanželům. Papírové přáníčko můžete zaslat poštou jako milou pozornost, nebo darovat na památku k nějakému hodnotnějšímu daru. 3D blahopřání potěší především ženy. Doporučujeme jako drobnou pozornost pro maminku, tchyni, kamarádku nebo kolegyni. Přáníčko můžeme doporučit také jako blahopřání k promoci... Celý popis

Koupit za 186 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

3D přání k narozeninám papírové. Netradiční blahopřání s 3D aplikací a dárkovou obálkou. Překvapte oslavence netradičním přáníčkem k narozeninám nebo svátku, nebo darujte toto originální přáníčko novomanželům. Papírové přáníčko můžete zaslat poštou jako milou pozornost, nebo darovat na památku k nějakému hodnotnějšímu daru. 3D blahopřání potěší především ženy. Doporučujeme jako drobnou pozornost pro maminku, tchyni, kamarádku nebo kolegyni. Přáníčko můžeme doporučit také jako blahopřání k promoci nebo svatbě. 
Balení obsahuje 1 x papírové přání s 3D aplikací motýlů spolu s perleťovou obálkou. Barva - zeleno - bílá. Motiv motýli. Rozměr 13 x 18 cm. 
Zobrazit více