střední řecké fazole Metria 500g Kvalitu středních fazolí. Pěstování středních fazolí trvá jen tři měsíce a patří mezi vyhlášené fazole, ze kterých se vaří lahodná „fazolová polévka – Fasolada“, řecký národní pokrm. Vyzkoušejte náš recept od Ládi Tydry. Pěstování : Jezerní oblasti Kastoria a Florina (Prespanská jezera) jsou vyhlášené v celém Řecku i v zahraničí produkcí velkých a obřích fazolí. Tato oblast nabízí ideální ekosystém se špičkovou půdou a vynikajícími klimatickými podmínkami pro pěstování... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
3alfa střední řecké fazole Metria 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
střední řecké fazole Metria 500g
Kvalitu středních fazolí. Pěstování středních fazolí trvá jen tři měsíce a patří mezi vyhlášené fazole, ze kterých se vaří lahodná „fazolová polévka – Fasolada“, řecký národní pokrm. Vyzkoušejte náš recept od Ládi Tydry.
Pěstování : Jezerní oblasti Kastoria a Florina (Prespanská jezera) jsou vyhlášené v celém Řecku i v zahraničí produkcí velkých a obřích fazolí. Tato oblast nabízí ideální ekosystém se špičkovou půdou a vynikajícími klimatickými podmínkami pro pěstování fazolí v nadmořské výšce přes 550 metrů.
Návod na přípravu: Namočte na 8-10 hodin do studené vody. Dobře je omyjte a uvařte ve vodě doměkka (cca 60 minut), ke konci vaření přidejte sůl.
Recept na polévku Fasolada
FasoladaTradiční fasolada – Φασολάδα παραδοσιακή – je tradiční fazolová polévka z Řecka. Je ochucena rajčaty a celerovou natí. Dnes vám přinášíme základní recept na fasoladu...OTEVŘÍT RECEPT
Složení: střední řecké fazole metria.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah slunečního záření.
Výrobce
K. Karageorgiou Bros S.A., 16 Salaminas str. 11855, Athény, Řecko
3alfa - Pireus - 1968
Společnost 3alpha byla založena v roce 1968 jako generální partnerství v Nice, Pireus, za účelem zpracování a standardizace luštěnin a rýže.
Dnes se prostory v soukromém vlastnictví rozšířily na 14 000 m2 s nejmodernější továrnou a automatickými výrobními a zpracovatelskými linkami.
Kvalitu středních fazolí. Pěstování středních fazolí trvá jen tři měsíce a patří mezi vyhlášené fazole, ze kterých se vaří lahodná „fazolová polévka – Fasolada“, řecký národní pokrm. Vyzkoušejte náš recept od Ládi Tydry.
Pěstování : Jezerní oblasti Kastoria a Florina (Prespanská jezera) jsou vyhlášené v celém Řecku i v zahraničí produkcí velkých a obřích fazolí. Tato oblast nabízí ideální ekosystém se špičkovou půdou a vynikajícími klimatickými podmínkami pro pěstování fazolí v nadmořské výšce přes 550 metrů.
Návod na přípravu: Namočte na 8-10 hodin do studené vody. Dobře je omyjte a uvařte ve vodě doměkka (cca 60 minut), ke konci vaření přidejte sůl.
Recept na polévku Fasolada
FasoladaTradiční fasolada – Φασολάδα παραδοσιακή – je tradiční fazolová polévka z Řecka. Je ochucena rajčaty a celerovou natí. Dnes vám přinášíme základní recept na fasoladu...OTEVŘÍT RECEPT
Složení: střední řecké fazole metria.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah slunečního záření.
Výrobce
K. Karageorgiou Bros S.A., 16 Salaminas str. 11855, Athény, Řecko
3alfa - Pireus - 1968
Společnost 3alpha byla založena v roce 1968 jako generální partnerství v Nice, Pireus, za účelem zpracování a standardizace luštěnin a rýže.
Dnes se prostory v soukromém vlastnictví rozšířily na 14 000 m2 s nejmodernější továrnou a automatickými výrobními a zpracovatelskými linkami.
Parametry
Výrobce | 3alfa |