Luštěniny
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Cizrnu namočte na 8–16 hodin, propláchněte a vařte do měkka 75–90 minut. Cizrna*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a...
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má vynikající, lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Hodí se na přípravu pomazánek nebo...
Popis Green Apotheke Fazole mungo 500 g - Administrativní zařazení: Luštěnina - Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá - Skladování: Skladujte na temném, chladném...
Nominal Lupina Cinquina 400 g Produkt je vyroben z plodů lupiny naložených v mírně slaném nálevu. Tato chutná luštěnina je bohatým zdrojem jak bílkovin, tak dietní vlákniny....
Fazole adzuki BIO zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu.
Složení: Odtučněná sójová mouka. Informace pro alergiky: Výrobek obsahuje sóju. Výrobek může obsahovat stopy cereálií obsahujících lepek, mléka a výrobků z něj, arašídů a...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Černou čočku namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 10-15 minut, bez namáčení 15-20 minut. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100G): 1477 kJ/353...
fazole Bango Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň 1x týdně. My rozhodně doporučujeme vyzkoušet fazole Bango. Tyto fazole mají zajímavé strakaté tmavě červené...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Fazole předem namočte na cca 2 - 3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud...
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016. Využití: - hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v...
Černá čočka Beluga je jedinečná luštěnina s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, kterou využijete v polévkách, salátech i jako ozdobu při servírování Černá čočka Beluga je...
Fazole adzuki je luštěnina s jemně oříškovou chutí, ze které připravíte vynikající polévku, veganský burger i japonskou adzuki pastu Fazole adzuki je výjimečná luštěnina s...
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá pánev", do...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: 100 g sójového masa zalijte 0,5 l horkým nálevem (osolená a okořeněná voda např. kořením Würzl). Po 20-ti minutách sójové maso slijte a přebytečnou vodu...
Čočka červená půlená loupaná 500g Že je čočka hlavně připravována na nový rok, aby se Vás v následujícím roce držely peníze? To už dávno neplatí... Nyní je čočka velmi...
PROBIO Čočka červená loupaná 500 g Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do...
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je oranžové barvy. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo...
fazole Bango Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň 1x týdně. My rozhodně doporučujeme vyzkoušet fazole Bango. Tyto fazole mají zajímavé strakaté tmavě červené...
Popis Green Apotheke Čočka červená loupaná půlená 500 g - Administrativní zařazení: Luštěniny - Složení: Čočka drobnozrnná 100 % - Skladování: Skladujte na temném,...
Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta z rýže. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů ....