Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v... Celý popis
Koupit za 419 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík
Doprava:
zdarma
Skladem
419 Kč
Koupit za 419 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík
Doprava:
48 Kč
Skladem
449 Kč
Koupit za 449 Kč
400 Snídaně, brunch, kafe
Doprava:
69 Kč
Skladem
410 Kč
Koupit za 410 Kč
400 Snídaně, brunch, kafe
Doprava:
69 Kč
Skladem
417 Kč
Koupit za 417 Kč
400 Snídaně brunch kafe - Lukáš Hejlík
Doprava:
69 Kč
Skladem
499 Kč
Koupit za 499 Kč
Popis
Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá!
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty.
Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki.
Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové.
Pokaždé u toho bylo kafe.
Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal - hladinu cholesterolu v krvi.
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty.
Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki.
Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové.
Pokaždé u toho bylo kafe.
Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal - hladinu cholesterolu v krvi.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2024 |
Nakladatelství | Došel karamel |
Autor | Lukáš Hejlík |
Počet stran | 304 |
Výrobce | Došel karamel |
Vazba | polotuhá |
Jazyk | české |
ISBN | 978-80-88465-10-2 |