Asia Time Kokosový krém 400 ml Používá se při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky, hodí se do sladkých pokrmů i koktejlů. Složení: kokosový extrakt (90,9 %), pitná voda, stabilizátor: celulosová guma, emulgátor: polysorbát 60 Země původu: Thajsko Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 866 kJ / 210 kcal Tuky: 20 g z toho nasycené mastné kyseliny: 17 g Sacharidy: 5,2 g z toho cukry: 2,3 g Bílkoviny: 2,2 g Sůl: 0,03 g Alergeny: Lepek,... Celý popis
Koupit za 60 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Asia World Kokosový krém 400ml
Doprava:
zdarma
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč
Asia Time Kokosový krém 400 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Asia Time Kokosový krém 400 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Asia Time Kokosový krém 400 ml
Používá se při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky, hodí se do sladkých pokrmů i koktejlů.
Složení: kokosový extrakt (90,9 %), pitná voda, stabilizátor: celulosová guma, emulgátor: polysorbát 60
Země původu: Thajsko
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
866 kJ / 210 kcal
Tuky:
20 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
17 g
Sacharidy:
5,2 g
z toho cukry:
2,3 g
Bílkoviny:
2,2 g
Sůl:
0,03 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Používá se při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky, hodí se do sladkých pokrmů i koktejlů.
Složení: kokosový extrakt (90,9 %), pitná voda, stabilizátor: celulosová guma, emulgátor: polysorbát 60
Země původu: Thajsko
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
866 kJ / 210 kcal
Tuky:
20 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
17 g
Sacharidy:
5,2 g
z toho cukry:
2,3 g
Bílkoviny:
2,2 g
Sůl:
0,03 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Asia Time |
Objem | 400 ml |
Druh | Kokos |