Boker Nůž na chleba Core Professional 22 cm: nůž určený na krájení chleba, baget a a dalších na povrchu tvrdých potravin. Délka čepele je 22 cm. Kovaná hlava nože zajišťuje bezpečný úchop a chrání uživatele před zraněním. Zvláštním konstrukčním prvkem všech nožů této řady je jemně zaoblený hřbet. Díky tomu se s nimi snadno a příjemně manipuluje v jakékoli poloze a nedochází k nepříjemnému tlaku na ruku. Tvarovaná rukojeť je z plastu, dobře se drží, je příjemná, ale hlavně bezúdržbová, nevadí ji... Celý popis

Koupit za 1 895 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Boker Nůž na chleba Core Professional 22 cm: nůž určený na krájení chleba, baget a a dalších na povrchu tvrdých potravin. Délka čepele je 22 cm. Kovaná hlava nože zajišťuje bezpečný úchop a chrání uživatele před zraněním. Zvláštním konstrukčním prvkem všech nožů této řady je jemně zaoblený hřbet. Díky tomu se s nimi snadno a příjemně manipuluje v jakékoli poloze a nedochází k nepříjemnému tlaku na ruku. Tvarovaná rukojeť je z plastu, dobře se drží, je příjemná, ale hlavně bezúdržbová, nevadí ji voda, je vysoce odolná. Tento kuchyňský nůž je určen pro profesionální i amatérské kuchaře. Dopřejte si kvalitní kuchyňský nůž i vy. X50CrMoV15 – je nerezová, vysokolegovaná německá ocel, vyznačuje se velmi vysokou odolností vůči korozi. Používá se hlavně pro kuchyňské nebo lovecké nože vyšší třídy. Je hodně houževnatá. Není náročná na údržbu. Kalení 980°C - 1050°C, popouštění 100°C - 500°C, tvrdost 45 - 60HRC. Používají ji světoznámí výrobci jako Böker, F. Dick, Opinel, Zwilling, Wusthof. nůž vhodný pro krájení chleba, pečiva a jiných, na povrchu tvrdých, potravindélka čepele: 22 cmcelková délka: 34,3 cmhmotnost: 145 gtloušťka čepele: 2,7 mmmateriál čepele: ocel X50CrMoV15materiál rukojeti: plasttvrdost čepele: 58 HRCručně broušené ostří rozleštěné do vysokého leskudodáván v dárkovém balení Solingenunemyjte v myčce nádobí
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Böker