Jak správně servírovat kávu Šálek na kávu je nutné předem nahřát. Porcelánový hrníček udrží dlouho teplotu kávy i její cremu. Konický tvar také optimalizuje uvolňování aroma, které se tak line přímo pod ctěný nos. Klasické malé kávy jako espresso nebo cappucino je vhodné podávat v menším šálku z porcelánu. Pokud máte možnost, upřednostněte vždy porcelán před keramikou. Pohlcuje teplo rychleji a udrží požadovanou teplotu podstatně déle, zejména pokud vsadíte na porcelán s větší tloušťkou stěny.Dobré... Celý popis

Koupit za 156 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jak správně servírovat kávu
Šálek na kávu je nutné předem nahřát. Porcelánový hrníček udrží dlouho teplotu kávy i její cremu. Konický tvar také optimalizuje uvolňování aroma, které se tak line přímo pod ctěný nos. Klasické malé kávy jako espresso nebo cappucino je vhodné podávat v menším šálku z porcelánu. Pokud máte možnost, upřednostněte vždy porcelán před keramikou. Pohlcuje teplo rychleji a udrží požadovanou teplotu podstatně déle, zejména pokud vsadíte na porcelán s větší tloušťkou stěny.Dobré espresso je základním stavebním kamenem valné většiny kávových nápojů. To opravdu dobré, pečlivě připravené a dotažené k dokonalosti poznáte snadno – má správnou velikost, drží si cremu. Správně připravené espreso má elastickou cremu, kterou můžete bez obav promíchat. Po vytažení lžičky z nápoje se crema opět spojí.V malé konvičce dostanete nahřáté plnotučné mléko. Na smetánku v plastu zapomeňte! Studeným mlékem byste espresso znehodnotili.
Zobrazit více