Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016. Využití: - hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v časopise Dobroty podzim 2016 - kaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla mouka - karbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houby - španělský hrách - uvařte... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Hrách zelený půlený 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Country Life Hrách zelený půlený 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
59 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Country Life Hrách zelený půlený 500 g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Country Life Hrách zelený půlený BIO 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
52 Kč
Koupit za 52 Kč
Country Life, s.r.o. Hrách zelený půlený 500 g bio
Doprava:
80 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016.
Využití:
- hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v časopise Dobroty podzim 2016
- kaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla mouka
- karbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houby
- španělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejte
- příloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbami
Hrách není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.
Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení : Hrách zelený půlený*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě : Loupaný a půlený hrách se před vařením nemusí namáčet, jen propláchněte. Uvařený je za 35 - 40 minut.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1236kJ/302kcal. Tuky: 1,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 41 g. z toho cukry: 3,5 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0,06 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Luštěniny – hrách zelený.
Země původu : Slovenská republika.
Využití:
- hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v časopise Dobroty podzim 2016
- kaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla mouka
- karbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houby
- španělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejte
- příloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbami
Hrách není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.
Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení : Hrách zelený půlený*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě : Loupaný a půlený hrách se před vařením nemusí namáčet, jen propláchněte. Uvařený je za 35 - 40 minut.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1236kJ/302kcal. Tuky: 1,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 41 g. z toho cukry: 3,5 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0,06 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Luštěniny – hrách zelený.
Země původu : Slovenská republika.
Parametry
Výrobce | Country Life |
Hmotnost balení | 500 g |
Druh luštěniny | hrách |
Bio | ano |