Dr. Oetker Holandské kakao 100g Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.... Celý popis

Koupit za 55 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Dr. Oetker Holandské kakao 100g

Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.

Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti E500 (uhličitany draselné).

Návod na  použití: Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.

Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka a sójových bobů (sóji).

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 16 až 25 °C.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota
 1194 kJ/ 288 kcal

Bílkoviny
 23 g

Tuky
 11 g

Z toho nasycené mastné kyseliny 
 6,4 g

Sacharidy
 10 g

Z toho cukry
 0,7 g

Sůl
 0,08 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dr. Oetker
Hmotnost 100 g
Druh kakao