Zelňačka s klobásou - 1 porce Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Expres Menu Zelná polévka s klobásou – 330 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Expres Menu zelňačka s klobásou 1 porce 330g
Doprava:
89 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
EXPRES MENU Zelná s klobásou 330 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu Zelná s klobásou 330 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Expres Menu Zelňačka s klobásou 330g (1 porce)
Doprava:
89 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Popis
Zelňačka s klobásou - 1 porce
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Výživové údaje na 100 g
Energie
251 kJ / 60 kcal
Tuky
4,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,81,52 g
Sacharidy
4,2 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
1,2 g
Vláknina
1,0 g
Sůl
0,84 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Výživové údaje na 100 g
Energie
251 kJ / 60 kcal
Tuky
4,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,81,52 g
Sacharidy
4,2 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
1,2 g
Vláknina
1,0 g
Sůl
0,84 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 330 g |
Druh masa | vepřové |
Typ jídla | polévky |