Hotová jídla
Chutný pokrm pro všechny houbaře se silnou chutí a vůní po houbách. Připraveno z vepřové plece, dušených žampionů a se smetanovou omáčkou.
> Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Hovězí vývar se zeleninou od Expres menu je přesně takový, jak ho znáte od babičky. Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete...
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku Základ kotlíkového guláše tvoří papriky, rajčata a cibule restované na...
Boršč od Expres menu je lahodná polévka připravena k okamžité konzumaci. Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině...
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem...
Ochutnejte pravou Indii. Připravili jsme pro Vás kuřecí Kormu přesně podle tradičních indických receptur. Kuřecí maso naložené 24 hodin v jogurtu, směs koření namíchaná přímo v...
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami.
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Polévka vhodná pro sychravé podzimní dny. Výborná chuť kysaného zelí a klobásy. Zelnou polévku je možné podávat i jako hlavní chod. Tato nenápadná polévka si rychle získá vaši...
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte...
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte...
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Hotové sterilované kvalitní jídlo, které není potřeba vařit. Nemusí se ani...
Expres Menu Bramboračka s lesními houbami je lahodná zeleninová polévka, která vás zahřeje a zasytí. Připravená na cibulovém základu a kořeněná majoránkou a pepřem, tato polévka...