bio Fazole mungo Tyto výtečné luštěniny se vyznačují specifickou vůní a vynikající chutí. Fazole mungo jsou nepostradatelnou součástí indické i čínské kuchyně a nabízející široké možnosti využití. Jsou vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny a také minerálů jako jsou železo, draslík a hořčík. Fazole mungo mají nízký glykemický index. Bio fazole mungo skvěle chutnají jako příloha, v salátu, nebo také jako základ pro výtečnou polévku. Kromě toho, jsou vám k dispozici v biokvalitě, což... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Fazole mungo BIO 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
bio Fazole mungo
Tyto výtečné luštěniny se vyznačují specifickou vůní a vynikající chutí. Fazole mungo jsou nepostradatelnou součástí indické i čínské kuchyně a nabízející široké možnosti využití. Jsou vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny a také minerálů jako jsou železo, draslík a hořčík. Fazole mungo mají nízký glykemický index.
Bio fazole mungo skvěle chutnají jako příloha, v salátu, nebo také jako základ pro výtečnou polévku. Kromě toho, jsou vám k dispozici v biokvalitě, což znamená, že si můžete být jisti, že konzumujete pouze to nejlepší, co příroda nabízí.
Příprava
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření mungo fazolí je vhodné solit až na konec – vařením v osolené vodě by ztvrdly a vy byste si na nich pak akorát tak vylámali zuby.
Složení
100% fazole mungo*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1320 kJ / 315 kcal
Tuky
1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
43,6 g
z toho cukry
2,1 g
Vláknina
15,8 g
Bílkoviny
23,9 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Uzbekistán (mimo EU)
Tyto výtečné luštěniny se vyznačují specifickou vůní a vynikající chutí. Fazole mungo jsou nepostradatelnou součástí indické i čínské kuchyně a nabízející široké možnosti využití. Jsou vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny a také minerálů jako jsou železo, draslík a hořčík. Fazole mungo mají nízký glykemický index.
Bio fazole mungo skvěle chutnají jako příloha, v salátu, nebo také jako základ pro výtečnou polévku. Kromě toho, jsou vám k dispozici v biokvalitě, což znamená, že si můžete být jisti, že konzumujete pouze to nejlepší, co příroda nabízí.
Příprava
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření mungo fazolí je vhodné solit až na konec – vařením v osolené vodě by ztvrdly a vy byste si na nich pak akorát tak vylámali zuby.
Složení
100% fazole mungo*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1320 kJ / 315 kcal
Tuky
1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
43,6 g
z toho cukry
2,1 g
Vláknina
15,8 g
Bílkoviny
23,9 g
Sůl
0,01 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Uzbekistán (mimo EU)
Parametry
Výrobce | Vital Country |