- Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. - Jedlou sodu používáme ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka. - Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002. - Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny... Celý popis
Koupit za 26 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jedlá soda potravinářská 250g, Bionebio
Doprava:
100 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
bio*nebio Jedlá soda potravinářská 250 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Bio nebio s.r.o. Jedlá soda 250g
Doprava:
80 Kč
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Bionebio Bio Nebio Jedlá soda potravinářská 250 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
BioNebio Jedlá soda 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Popis
- Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku.
- Jedlou sodu používáme ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
- Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
- Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku.
- Jedlou sodu používáme ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
- Jako kyselá složka funguje např. med, zakysané mléčné výrobky, čokoláda. Například medové perníčky lze nakypřit jedlou sodou a výsledek je uspokojivější, než při použití kypřícího prášku. Dávkování jedlé sody je daleko nižší, než dávkování kypřícího prášku, často se v receptu uvádí na špičku nože. U třených těst lze počítat s cca 1 moka lžičkou jedlé sody na 500 g sypkých složek.
- Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Složení: jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný
Obsah: 250 g
Země původu: Česká republika
Skladujte v suchu, neskladovat na přímém slunci. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., IČ: 26875896
- Jedlou sodu používáme ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
- Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
- Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku.
- Jedlou sodu používáme ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá složka.
- Jako kyselá složka funguje např. med, zakysané mléčné výrobky, čokoláda. Například medové perníčky lze nakypřit jedlou sodou a výsledek je uspokojivější, než při použití kypřícího prášku. Dávkování jedlé sody je daleko nižší, než dávkování kypřícího prášku, často se v receptu uvádí na špičku nože. U třených těst lze počítat s cca 1 moka lžičkou jedlé sody na 500 g sypkých složek.
- Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Složení: jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný
Obsah: 250 g
Země původu: Česká republika
Skladujte v suchu, neskladovat na přímém slunci. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., IČ: 26875896
Parametry
Výrobce | BioNebio |
Hmotnost | 250 g |
Druh | jedlé sody |