Víte, co vznikne, když smícháte čerstvě natrhané jahody s želírovacím cukrem a přidáte trochu kyseliny citrónové? Poctivý domácí džem s dokonale vyváženou chutí. Kyselina citronová je totiž to pravé, co dodá šmrnc ovoci i zelenině. Ať už připravujete džemy, zavařujete ovoce či nakládáte zeleninu, kyselina citronová je pomocníkem k nezaplacení. Kromě chuti pomáhá ovoci a zelenině udržet si svou barvu. Navíc vám přijde vhod i ve chvíli, kdy budete chtít z varné konvice odstranit vodní kámen.důležitý... Celý popis

Koupit za 142 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Víte, co vznikne, když smícháte čerstvě natrhané jahody s želírovacím cukrem a přidáte trochu kyseliny citrónové? Poctivý domácí džem s dokonale vyváženou chutí. Kyselina citronová je totiž to pravé, co dodá šmrnc ovoci i zelenině. Ať už připravujete džemy, zavařujete ovoce či nakládáte zeleninu, kyselina citronová je pomocníkem k nezaplacení. Kromě chuti pomáhá ovoci a zelenině udržet si svou barvu. Navíc vám přijde vhod i ve chvíli, kdy budete chtít z varné konvice odstranit vodní kámen.důležitý pomocník při výrobě džemů, marmelád a při zavařováníochutí džem či marmeládu a podpoří její zhoustnutíje to také antioxidantvyužijte ji místo octa do salátůodstraníte s ní usazený kámen v rychlovarné konviciNávod na přípravuKyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, zeleniny, džemů, sirupů a nápojů. Používá se také k odstranění vodního kamene, např. u rychlovarné konvice.Labeta radí, jak na to...rozpuštěnou ve vodě ji můžeme použít do salátové zálivky místo octa.Složeníkyselina citronová E 330 (kyselina, regulátor kyselosti, antioxidant)
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Labeta