Jste milovníci masa? Tak to jistě budete znát sušené maso jerky? Se Severoamerickým sušeným masem jerky přišli staří Indiáni, kteří technikou sušení dokázali uchovat ulovené maso na pozdější dobu. Sušené maso si tak zachová svou chuť a výživovou hodnotu, ale nemusíte se již bát jeho zkažení. Navíc sušením zmenší svůj objem a proto je sušené maso skvělou svačinou do kapsy nebo batohu. Slyšeli jste v souvislosti se sušeným masem kromě jerky také název biltong? Biltong je název pro sušené maso z jižní... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
JIM JERKY Jerky hovězí – slanina 23 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Jim Jerky Hovězí slanina 23g
Doprava:
zdarma
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
JIM JERKY 23g hovězí-slanina
Doprava:
79 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Jim Jerky prémiové hovězí slanina 23 g
Doprava:
zdarma
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
JIM Jerky hovězí slanina 23g 23g
Doprava:
69 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Jste milovníci masa? Tak to jistě budete znát sušené maso jerky? Se Severoamerickým sušeným masem jerky přišli staří Indiáni, kteří technikou sušení dokázali uchovat ulovené maso na pozdější dobu. Sušené maso si tak zachová svou chuť a výživovou hodnotu, ale nemusíte se již bát jeho zkažení. Navíc sušením zmenší svůj objem a proto je sušené maso skvělou svačinou do kapsy nebo batohu. Slyšeli jste v souvislosti se sušeným masem kromě jerky také název biltong? Biltong je název pro sušené maso z jižní Afriky, které se suší podobným způsobem, ale krájí se až po usušení narozdíl od jerky. Už se vám sbíhají sliny?
Příprava sušeného masa
Na výrobu se používá nejkvalitnější hovězí maso, které se před sušením krájí na tenké plátky a marinuje se v soli a koření. Navíc toto sušené maso má příchuť slaniny a kdo by nemiloval slaninu. Poté dochází k sušení při cca 70 °C po dobu 6–12 hodin. Sušené maso je pak možné skladovat při pokojové teplotě a proto je ideálním zdrojem energie na cesty.
Pokud máte rádi pálivé, doporučujeme vám vyzkoušet namočit sušené hovězí do omáčky Spicy Honey Extra Hot. Máte rádi kombinaci slaného a sladkého? Tak to musíte vyzkoušet sušené maso se sušeným ovocem, například s datlemi.
Příprava sušeného masa
Na výrobu se používá nejkvalitnější hovězí maso, které se před sušením krájí na tenké plátky a marinuje se v soli a koření. Navíc toto sušené maso má příchuť slaniny a kdo by nemiloval slaninu. Poté dochází k sušení při cca 70 °C po dobu 6–12 hodin. Sušené maso je pak možné skladovat při pokojové teplotě a proto je ideálním zdrojem energie na cesty.
Pokud máte rádi pálivé, doporučujeme vám vyzkoušet namočit sušené hovězí do omáčky Spicy Honey Extra Hot. Máte rádi kombinaci slaného a sladkého? Tak to musíte vyzkoušet sušené maso se sušeným ovocem, například s datlemi.
Parametry
Výrobce | JimJerky |
Příchuť | slanina |