Čokoládové ordinace Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť. Sada nářadí z mléčné čokolády. Obsahuje: čokoládová injekce čokoládový teploměr čokoládové zrcátko čokoládový stetoskop čokoládový otoskop Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 % Hmotnost: 180g Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm Skladování čokolády: 1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k... Celý popis
Koupit za 223 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SEVERKA Čokoládová Ordinace 180 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
223 Kč
Koupit za 223 Kč
Ordinace [T-Severka, 180 g]
Doprava:
109 Kč
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Ordinace [T-Severka, 180 g]
Doprava:
zdarma
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Popis
Čokoládové ordinace
Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť.
Sada nářadí z mléčné čokolády.
Obsahuje:
čokoládová injekce
čokoládový teploměr
čokoládové zrcátko
čokoládový stetoskop
čokoládový otoskop
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné32 %
Hmotnost: 180g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti.
Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť.
Sada nářadí z mléčné čokolády.
Obsahuje:
čokoládová injekce
čokoládový teploměr
čokoládové zrcátko
čokoládový stetoskop
čokoládový otoskop
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné32 %
Hmotnost: 180g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti.
Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Parametry
Značka | Severka |