Sójové boby Vzhled a barva: kuličky krémové barvy Použití v kuchyni a průmyslu: K výrobě sójové mouky, sýrů, omáček, rostlinných olejů, tofu a dalších plnohodnotných výrobků a náhražky masa. Používá se také v průmyslu k výrobě kosmetických přípravků, jako jsou mýdla a oleje. Historie a současnost: Sójové boby jsou ceněnou potravinou již tisíce let zemí Dálného východu. Pochází ze severní a střední Číny. Vyskytuje se na mezích, podél cest a vodotečí v některých asijských zemích. V Americe, Evropě... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Sojové boby (1 Kg)
Doprava:
49 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč
Popis
Sójové boby
Vzhled a barva: kuličky krémové barvy
Použití v kuchyni a průmyslu: K výrobě sójové mouky, sýrů, omáček, rostlinných olejů, tofu a dalších plnohodnotných výrobků a náhražky masa. Používá se také v průmyslu k výrobě kosmetických přípravků, jako jsou mýdla a oleje.
Historie a současnost: Sójové boby jsou ceněnou potravinou již tisíce let zemí Dálného východu. Pochází ze severní a střední Číny. Vyskytuje se na mezích, podél cest a vodotečí v některých asijských zemích. V Americe, Evropě a Africe se nevyskytuje.
Zdravotní účinky: Obsahuje bílkoviny, škroby a tuky. Má pozitivní vliv na nervy.
Sójové boby patří mezi alergeny.
Náš tip: Jste vegetariáni? Sójové boby jsou jednou z nejlahodnějších a nejvýživnějších pokrmů pro Vás!
Recept:
Vaječné sójové boby
Hrst sójových bobů, sůl, lžíce másla, mletý černý pepř, 2 vejce
Sójové boby přes noc namočíme. Druhý den boby uvaříme. Na pánvi rozpustíme máslo, boby orestujeme a přidáme rozkvedlaná osolená a opepřená vajíčka. Mícháme do doby, než jsou vajíčka hotová. Podle chuti lze přidat cibulku, slaninu, uzeninu.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: kuličky krémové barvy
Použití v kuchyni a průmyslu: K výrobě sójové mouky, sýrů, omáček, rostlinných olejů, tofu a dalších plnohodnotných výrobků a náhražky masa. Používá se také v průmyslu k výrobě kosmetických přípravků, jako jsou mýdla a oleje.
Historie a současnost: Sójové boby jsou ceněnou potravinou již tisíce let zemí Dálného východu. Pochází ze severní a střední Číny. Vyskytuje se na mezích, podél cest a vodotečí v některých asijských zemích. V Americe, Evropě a Africe se nevyskytuje.
Zdravotní účinky: Obsahuje bílkoviny, škroby a tuky. Má pozitivní vliv na nervy.
Sójové boby patří mezi alergeny.
Náš tip: Jste vegetariáni? Sójové boby jsou jednou z nejlahodnějších a nejvýživnějších pokrmů pro Vás!
Recept:
Vaječné sójové boby
Hrst sójových bobů, sůl, lžíce másla, mletý černý pepř, 2 vejce
Sójové boby přes noc namočíme. Druhý den boby uvaříme. Na pánvi rozpustíme máslo, boby orestujeme a přidáme rozkvedlaná osolená a opepřená vajíčka. Mícháme do doby, než jsou vajíčka hotová. Podle chuti lze přidat cibulku, slaninu, uzeninu.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |