Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti. Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb. Grilovaný vepřový steak – potřebujeme: - 4 plátky vepřové kotlety... Celý popis

Koupit za 69 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád.

Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.

Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list

Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb.

Grilovaný vepřový steak – potřebujeme:

- 4 plátky vepřové kotlety bez kosti;

- 2 polévkové lžíce oleje;

- 2 polévkové lžíce Grilovacích bylin bez soli;

- sůl podle chuti.

Postup: Okraje jednotlivých plátků kotlet nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kotlety po obou stranách potřeme olejem a posypeme kořením. Okořeněné plátky zabalíme do potravinové fólie a necháme do druhého dne uležet v chladu. Na rozpáleném grilu kotlety zprudka opečeme cca 4 minuty z každé strany. Následně je uložíme do nahřátého hrnce, ochutíme solí dle chuti, přiklopíme poklicí a necháme 5–7 min. dojít.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Salvia Paradise
Značka Salvia Paradise
Druh koření grilovací