Tandoori masala 500 g. Výhodné balení 500 g jen za 403 Kč. Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy. Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 procent), kurkuma. Použití: Tandoori masala se výborně hodí k přípravě kuřecího... Celý popis
Koupit za 403 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Salvia Paradise Tandoori masala 500 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
403 Kč
Koupit za 403 Kč
Salvia Paradise Tandoori masala 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
403 Kč
Koupit za 403 Kč
Salvia Paradise Tandoori masala 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
403 Kč
Koupit za 403 Kč
Salvia Paradise Tandoori masala 500 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Tandoori masala - koření 500g Salvia Paradise
Doprava:
69 Kč
392 Kč
Koupit za 392 Kč
Popis
Tandoori masala 500 g. Výhodné balení 500 g jen za 403 Kč. Tandoori masala je indická směs (kořenicí přípravek), která se doporučuje především k pečení a všude tam, kde je vyžadován nádech indické kuchyně. Má koriandrovou vůni podtrženou jemným aroma česneku a zázvoru. Chuť je lehce pikantní po chilli s podtónem římského kmínu a kurkumy.
Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 procent), kurkuma.
Použití: Tandoori masala se výborně hodí k přípravě kuřecího masa, ale i na pečení a rožnění jiných druhů mas i zeleniny. Doporučuje se na ryby, králičí či jehněčí maso, kotlety a špízy, z řady zeleniny na patisony či lilek. Jedná se o univerzální koření, kterým lze dochutit i pečené brambory či houby. Tradičně se tandoori masala koření používá v kombinaci s typicky indickým sýrem zvaným Paneer. Vyniká v jogurtové marinádě, do které nakládáme jak maso, tak zeleninu a sýry.
Na Tandoori kuře potřebujeme:
900 g kuřecího masa (prsa, stehna vykostěná a bez kůže),
šťávu z a frac12; limetky,
2 lžíce bílého jogurtu,
1,5 lžíce tandoori masala,
sůl,
černý pepř.
Postup: Jogurt, šťávu z limetky, směs tandoori masala, sůl a pepř smícháme a z mísy nalijeme do sáčku, kam přidáme i kousky kuřete. Sáček uzavřeme a řádně prohněteme, aby se marináda dostala ke všem kouskům. Ze sáčku vytlačíme přebytečný vzduch a necháme odpočívat v chladničce alespon 2 hod. Následně vyjmeme, lehce očistíme od marinády a pokládáme na středně rozehřátý gril či pánev. Opékáme 2 min. bez příklopky a dalších 6 min. pod pokličkou. Podáváme s grilovanou zeleninou či rýží.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Složení: Koriandr, zázvor, římský kmín, chilli, česnek, kardamom, fenykl, sůl (2,5 procent), kurkuma.
Použití: Tandoori masala se výborně hodí k přípravě kuřecího masa, ale i na pečení a rožnění jiných druhů mas i zeleniny. Doporučuje se na ryby, králičí či jehněčí maso, kotlety a špízy, z řady zeleniny na patisony či lilek. Jedná se o univerzální koření, kterým lze dochutit i pečené brambory či houby. Tradičně se tandoori masala koření používá v kombinaci s typicky indickým sýrem zvaným Paneer. Vyniká v jogurtové marinádě, do které nakládáme jak maso, tak zeleninu a sýry.
Na Tandoori kuře potřebujeme:
900 g kuřecího masa (prsa, stehna vykostěná a bez kůže),
šťávu z a frac12; limetky,
2 lžíce bílého jogurtu,
1,5 lžíce tandoori masala,
sůl,
černý pepř.
Postup: Jogurt, šťávu z limetky, směs tandoori masala, sůl a pepř smícháme a z mísy nalijeme do sáčku, kam přidáme i kousky kuřete. Sáček uzavřeme a řádně prohněteme, aby se marináda dostala ke všem kouskům. Ze sáčku vytlačíme přebytečný vzduch a necháme odpočívat v chladničce alespon 2 hod. Následně vyjmeme, lehce očistíme od marinády a pokládáme na středně rozehřátý gril či pánev. Opékáme 2 min. bez příklopky a dalších 6 min. pod pokličkou. Podáváme s grilovanou zeleninou či rýží.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Parametry
Výrobce | Salvia Paradise |
Značka | Salvia Paradise |
Druh koření | masala |