Jsou nejlepší na dušení a pomalé bublání v hrnci. Kostky budou krásně měkké, udrží tvar a navážou na sebe všechnu chuť. Sójové kostky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Kostky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě... Celý popis
Koupit za 24 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
COUNTRY LIFE Sójové kostky 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
24 Kč
Koupit za 24 Kč
COUNTRY LIFE Sójové kostky 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
Country Life Sójové kostky 100 g
Doprava:
zdarma
Skladem
22 Kč
Koupit za 22 Kč
Country Life Sójové kostky 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
23 Kč
Koupit za 23 Kč
Popis
Jsou nejlepší na dušení a pomalé bublání v hrnci. Kostky budou krásně měkké, udrží tvar a navážou na sebe všechnu chuť.
Sójové kostky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Kostky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.
Tipy na použití:
- omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, kostky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách
- asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím
- těstoviny, halušky - kostky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek
Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.
Složení: Odtučněná SÓJOVÁ mouka. Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů a mléka.
Alergeny: Sója
Skladování: Skladujte teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu: Slovenská republika
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 295 kJ / 308 kcal Tuky: 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g Sacharidy: 11,1 g z toho cukry: 10,9 g Vláknina: 23,9 g Bílkoviny: 48,9 g Sůl: 0,0 g
Sójové kostky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Kostky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.
Tipy na použití:
- omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, kostky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách
- asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím
- těstoviny, halušky - kostky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek
Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.
Složení: Odtučněná SÓJOVÁ mouka. Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů a mléka.
Alergeny: Sója
Skladování: Skladujte teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu: Slovenská republika
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 295 kJ / 308 kcal Tuky: 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g Sacharidy: 11,1 g z toho cukry: 10,9 g Vláknina: 23,9 g Bílkoviny: 48,9 g Sůl: 0,0 g
Parametry
Výrobce | Country Life |