Callebaut čokoládové pecičky tmavé - jsou vyrobeny z nejlepší belgické čokolády a mají lahodnou krémovou chuť. Snadno se rozpouští a dobře se s ní pracuje. Čokoládu dále nedoporučujeme moc ředit tukem. Při použití ve fontáně lze decentně přidat smetanu dle potřeby - tím se však zjemní chuť. Hořká čokoláda Callebaut 811 s obsahem kakaa 54,5 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 2,5 kg. Tato čokoláda má dobře vyváženou hořkou kakaovou chuť, optimální tekutost... Celý popis

Koupit za 584 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Callebaut čokoládové pecičky tmavé - jsou vyrobeny z nejlepší belgické čokolády a mají lahodnou krémovou chuť. Snadno se rozpouští a dobře se s ní pracuje. Čokoládu dále nedoporučujeme moc ředit tukem. Při použití ve fontáně lze decentně přidat smetanu dle potřeby - tím se však zjemní chuť.

Hořká čokoláda Callebaut 811 s obsahem kakaa 54,5 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 2,5 kg.

Tato čokoláda má dobře vyváženou hořkou kakaovou chuť, optimální tekutost a má široký rozsah použití v cukrářství.

Je vhodná pro použití do čokoládového fondue a po naředění kakaovým máslem ji můžete použít také v čokoládové fontáně. 

Obsah kakaové sušiny: 54,5 %

Tekutost: střední

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2303 kJ (550 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 46 g (z toho cukry 43 g); bílkoviny 5,1 g; sůl 0,01 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Callebaut
Hmotnost 1000 g
Druh čokolády hořké
Značka Callebaut