Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky. Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu? Káva by měla být namleta hruběji,... Celý popis
Koupit za 757 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bialetti Frenchpress Preziosa 1000 ml
Doprava:
149 Kč
Skladem
757 Kč
Koupit za 757 Kč
Bialetti 5 šálků (3130)
Doprava:
99 Kč
Skladem
638 Kč
Koupit za 638 Kč
Bialetti French Press Preziosa – 1 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
French press Bialetti French Press Preziosa – 1 l (990003130)
Doprava:
59 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Bialetti Bialetti French Press kávovar panáček objem 1l
Doprava:
49 Kč
Skladem
849 Kč
Koupit za 849 Kč
Popis
Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Parametry
Výrobce | Bialetti |
Objem | 1000 ml |
Počet šálků | 8 |