Hraška je unikátní česká výživná směs hrachu a bezlepkových obilovin, která neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Je zdrojem železa, hořčíku a zinku. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité. Vlastnosti Hrašky umožňují snížení nebo úplné vynechání vajíče v pokrmech. V těstech napomáhá spojení jednotlivých mouk a zlepšuje kvalitu těsta, obzvláště při použití... Celý popis
Koupit za 170 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Ceria Hraška na obalování pikantní 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
98 %
Ceria Hraška na obalování pikantní 1 kg
Doprava:
39 Kč
173 Kč
Koupit za 173 Kč
100 %
Hraška na obalování-pikant 1kg Ceria
Doprava:
36 Kč
Skladem
150 Kč
Koupit za 150 Kč
100 %
CERIA Hraška na obalování - pikantní 1 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
93 %
Ceria Hraška na obalování pikantní 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Popis
Hraška je unikátní česká výživná směs hrachu a bezlepkových obilovin, která neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Je zdrojem železa, hořčíku a zinku. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité. Vlastnosti Hrašky umožňují snížení nebo úplné vynechání vajíče v pokrmech. V těstech napomáhá spojení jednotlivých mouk a zlepšuje kvalitu těsta, obzvláště při použití celozrnné nebo bezlepkové mouky. Hraška dodá moučníkům pěknou barvu a zlepší jejich výživnou hodnotu. S těstem se bude lépe pracovat a výsledný pokrm získá na chutnosti i lehkosti. Nebude se drobit a současně ani neztratí na křehkosti.
Použití: Hrašku buď jednoduše smícháme s moukou a těsto dále zpracováváme obvyklým způsobem nebo ji nejprve smícháme s tekutinou, necháme cca 10 minut odstát a pak postupujeme jak jsme zvyklí. Při druhém způsobu se výrazně zvýší účinnost náhrady vajec v těstě. Konkrétní použití pro každý druh Hrašky uvádíme dále.
Hraška na obalování po rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.Recepty s využití hrašky jsou uvedeny na stránce výrobce: základní recepty a recepty dle chutí
Nutriční hodnoty byly stanoveny rozborem, tzn. mají vyšší přesnost než nutriční hodnoty stanovené výpočtem. Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství,udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008)
Složení: Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl (40 % draslíku), směs koření, chilli.
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Použití: Hrašku buď jednoduše smícháme s moukou a těsto dále zpracováváme obvyklým způsobem nebo ji nejprve smícháme s tekutinou, necháme cca 10 minut odstát a pak postupujeme jak jsme zvyklí. Při druhém způsobu se výrazně zvýší účinnost náhrady vajec v těstě. Konkrétní použití pro každý druh Hrašky uvádíme dále.
Hraška na obalování po rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.Recepty s využití hrašky jsou uvedeny na stránce výrobce: základní recepty a recepty dle chutí
Nutriční hodnoty byly stanoveny rozborem, tzn. mají vyšší přesnost než nutriční hodnoty stanovené výpočtem. Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství,udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008)
Složení: Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl (40 % draslíku), směs koření, chilli.
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Parametry
| Výrobce | Ceria |
| Hmotnost | 1000 g |