Popis výrobku Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub, ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600 ºC. Díky tomu mají masa připravená pomocí štěpek na uzení jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků. Dub - jídlo uzené s jejich pomocí je nasycené zajímavou chutí s patrnou nádechem hořkosti a karamelu. Barví výrobky hnědě.... Celý popis
Koupit za 1 058 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jelux Štěpky na uzení dub frakce 02 - 15kg
Doprava:
600 Kč
1 058 Kč
Koupit za 1 058 Kč
Popis
Popis výrobku
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub, ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600 ºC. Díky tomu mají masa připravená pomocí štěpek na uzení jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků.
Dub - jídlo uzené s jejich pomocí je nasycené zajímavou chutí s patrnou nádechem hořkosti a karamelu. Barví výrobky hnědě.
Vlastnosti štěpek: Vlhkost vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),
bez hub, plísní a mikroorganismů,
čisté, důkladně zbavené prachu,
pečlivě vytříděné.
Dostupné štěpky mají pozitivní hodnocení: Ústav masného a tukového průmyslu,
Národní ústav hygieny,
Národní hygienický ústav.
Udící štěpky jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost třísek v naší nabídce je předurčuje pro všechny typy udíren a generátorů kouře (stačí vybrat vhodnou frakci).
Použití štěpek:
Dřevní štěpka se používá jako náhrada za uzení dřeva. V případě tradičních udíren na dřevo musíte nejprve získat velké množství uhlíků ze dřeva. Dřevěné štěpky se po malých dávkách sypou na uhlíky, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Pro vytvoření většího množství kouře lze dřevěné štěpky navlhčit.
Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub, ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto se suší při teplotě přibližně 600 ºC. Díky tomu mají masa připravená pomocí štěpek na uzení jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich výrobků.
Dub - jídlo uzené s jejich pomocí je nasycené zajímavou chutí s patrnou nádechem hořkosti a karamelu. Barví výrobky hnědě.
Vlastnosti štěpek: Vlhkost vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %),
bez hub, plísní a mikroorganismů,
čisté, důkladně zbavené prachu,
pečlivě vytříděné.
Dostupné štěpky mají pozitivní hodnocení: Ústav masného a tukového průmyslu,
Národní ústav hygieny,
Národní hygienický ústav.
Udící štěpky jsou ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost třísek v naší nabídce je předurčuje pro všechny typy udíren a generátorů kouře (stačí vybrat vhodnou frakci).
Použití štěpek:
Dřevní štěpka se používá jako náhrada za uzení dřeva. V případě tradičních udíren na dřevo musíte nejprve získat velké množství uhlíků ze dřeva. Dřevěné štěpky se po malých dávkách sypou na uhlíky, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Pro vytvoření většího množství kouře lze dřevěné štěpky navlhčit.
Parametry
Výrobce | Jelux |