Zbojnické kuře - 2 porce Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují... Celý popis
Koupit za 165 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Expres menu Zbojnické kuře (Low Carb) 600g
Doprava:
59 Kč
165 Kč
Koupit za 165 Kč
EXPRES MENU Zbojnické kuře 600 g 2 PORCE
Doprava:
49 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
EXPRES MENU Zbojnické kuře 600g (2 porce)
Doprava:
59 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Expres menu Zbojnické kuře - 600 g
Doprava:
35 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
EXPRES MENU Kuře zbojnické 600 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
Popis
Zbojnické kuře - 2 porce
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Kuřecí maso (33 %), vepřová klobása (vepř. maso 86 %, voda, brambor. škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepř. sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
440 kJ / 105 kcal
Tuky
6,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,45 g
Sacharidy
4,8 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
6,3 g
Vláknina
0,34 g
Sůl
0,67 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Vhodné pro Low Carb.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Kuřecí maso (33 %), vepřová klobása (vepř. maso 86 %, voda, brambor. škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepř. sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
440 kJ / 105 kcal
Tuky
6,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
2,45 g
Sacharidy
4,8 g
z toho cukry
0,5 g
Bílkoviny
6,3 g
Vláknina
0,34 g
Sůl
0,67 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 600 g |
Druh masa | kuřecí |
Bezlepková | ano |
Typ jídla | hlavní jídla |
Na cesty | ano |
Do mikrovlnky | ano |