Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky jahod si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné. Lyofilizace: Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Goodie Lyofilizované jahody 45 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
100 %
Goodie Lyofilizované jahody 45 g
Doprava:
46 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky jahod si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné.
Lyofilizace:
Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce suší na slunci nebo v sušičkách při vysokých teplotách. Dojde většinou ke změně chuti, barvy, tvaru a v neposlední řadě nutričního profilu. Při lyofilizaci se zachovávají téměř všechny vitamíny a minerální látky v ovoci, je zbavené všech mikrobiálních nečistot a má delší trvanlivost.
Použití:
- samostatně jako svačina pro děti i dospělé
- do snídaňových kaší
- příprava smoothie
- zdobení při pečení
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1200 kJ / 286 kcal tuky: 3,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g sacharidy: 50,9 g z toho cukry: 50,6 g bílkoviny: 7,6 g vláknina: 15,1 g sůl: 0 g
Složení: lyofilizované jahody
Poznámka: Upozorňujeme, že u sušených plodů není možné jakkoliv zabránit polámání či rozdrcení při dopravě.
Země původu: Německo
Lyofilizace:
Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce suší na slunci nebo v sušičkách při vysokých teplotách. Dojde většinou ke změně chuti, barvy, tvaru a v neposlední řadě nutričního profilu. Při lyofilizaci se zachovávají téměř všechny vitamíny a minerální látky v ovoci, je zbavené všech mikrobiálních nečistot a má delší trvanlivost.
Použití:
- samostatně jako svačina pro děti i dospělé
- do snídaňových kaší
- příprava smoothie
- zdobení při pečení
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1200 kJ / 286 kcal tuky: 3,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g sacharidy: 50,9 g z toho cukry: 50,6 g bílkoviny: 7,6 g vláknina: 15,1 g sůl: 0 g
Složení: lyofilizované jahody
Poznámka: Upozorňujeme, že u sušených plodů není možné jakkoliv zabránit polámání či rozdrcení při dopravě.
Země původu: Německo
Parametry
| Výrobce | Goodie |
| Druh | jahoda |
| Hmotnost | 45 g |
| Lyofilizované | ano |