Směs na pečení žitného chleba 1kg S touto Směs na pečení Můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěného recept. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 375ml vody + 500g směs (1 balení je na 2 chleby) Žitná mouka (47%), pšeničná mouka (45%), sušené Kynuté těsto (žitný produkt, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, hroznový cukr, Ječná sladová mouka, okyselující látka: kyselina jablečná, sladový... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na pečení žitného chleba 1kg
S touto Směs na pečení Můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěného recept. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 375ml vody + 500g směs (1 balení je na 2 chleby) Žitná mouka (47%), pšeničná mouka (45%), sušené Kynuté těsto (žitný produkt, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, hroznový cukr, Ječná sladová mouka, okyselující látka: kyselina jablečná, sladový extrakt (ječmen, žito), prostředky na úpravu mouky: kyselina askorbová, kyselina listová. Může obsahovat stopy lupy a sezamu.
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 375 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
S touto Směs na pečení Můžete bez velké námahy vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěného recept. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 375ml vody + 500g směs (1 balení je na 2 chleby) Žitná mouka (47%), pšeničná mouka (45%), sušené Kynuté těsto (žitný produkt, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, hroznový cukr, Ječná sladová mouka, okyselující látka: kyselina jablečná, sladový extrakt (ječmen, žito), prostředky na úpravu mouky: kyselina askorbová, kyselina listová. Může obsahovat stopy lupy a sezamu.
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 375 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |