Beeketal D260Z

0 %
(0 hodnocení)

Komorová vakuová balička BEEKETAL D260Z, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 260 mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s komorovými stroji. Vakuovačky na potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení a tlakoměr k ovládání sacího tlaku. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání. Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký... Celý popis

Koupit za 27 491 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Komorová vakuová balička BEEKETAL D260Z, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 260 mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s komorovými stroji. Vakuovačky na potraviny mají přesné a jednoduché elektronické zařízení a tlakoměr k ovládání sacího tlaku. Mohou pracovat s různými druhy vakuových pytlů, základem jsou hladké vakuovací sáčky, vroubkované vakuovací sáčky pro externí sání.
Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost Vhodné pro umístění na pracovním stole K obsluze není třeba žádných speciálních znalosti a i nezaškolená obsluha po krátkém zacvičení zvládne obsluhu a dosáhne vynikajících výsledků
Standardní vybavení:
Jednoduchý ovládací panel Olejová náplň s automatickým čisticím systémem Lisovaná pracovní komora se zaoblenými vnitřními rohy Vyjímatelná svařovací lišta Pohodlný přístup k vniřrnímu uspořádání díky možnosti zvednutí krytu o 90° Vodě odolná fólie ovládací jednotky
Technická data:
rozměry přístroje: 335 x 495 x 395 mm rozměry komory: 285 x 390 x 90 mm svářecí lišta: 260 x 8 mm hmotnost: 32 kg napětí: 230 V-50 Hz vakuová pumpa Q=15 m3/h ( 25 l / min ) příkon 320 W svařovací teplota: 3 úrovně Low, Medium, High doba vakuování nastavitelná 0-99 s doba svařování 0-9,9 s doba chlazení 0-9,9 s skříňka je kompletně z nerezu
Použití vakuovacích sáčků:
Díky komoře lze používat hladké vakuovací sáčky. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší ale v delším horizontu provozu se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí.
Doporučená tloušťka vakuovacích sáčku je minimálně 90 mi. U slabších sáčků může dojít k propálení tavné lišty.
Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce:
Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.
Ergonomická konstrukce vakuové baličky je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.
Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.
profesionální vakuovačka vakuovací komorové baličky komorová vakuovačka kvalitní vakuovací přístroj na maso vakuovač vakuovačka na potraviny nerez italská profi vakuování potravin přístroj na vakuování jídla přístroj na vakuování sáčků
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Beeketal

Podobné produkty