Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto jemné unikátní chutě podporuje i 2-3 denní sušení na kambodžském slunci. Červený pepř má nižší pikantnost na rozdíl od černého pepře. Je nakupován v rámci Fair Trade a má PGI certifikát původu. Skvělý na saláty, grilované sýry a zeleninu Je vynikající s ovocem a sladkými pokrmy či dezerty Zabaleno v originální papírové kořence Červený pepř z Kambodži Kampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
La Plantation Kampotský Pepř červený tubus 50 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Kampotský pepř červený 50g tubus
Doprava:
55 Kč
349 Kč
Koupit za 349 Kč
La Plantation Kampotský Pepř červený tubus 50 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
La Plantation Kampotský Pepř červený tubus 50 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
La Plantation Kampotský pepř červený - tubus 50 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
Popis
Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto jemné unikátní chutě podporuje i 2-3 denní sušení na kambodžském slunci. Červený pepř má nižší pikantnost na rozdíl od černého pepře. Je nakupován v rámci Fair Trade a má PGI certifikát původu.
Skvělý na saláty, grilované sýry a zeleninu
Je vynikající s ovocem a sladkými pokrmy či dezerty
Zabaleno v originální papírové kořence
Červený pepř z Kambodži
Kampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako Kampotský černý pepř. Ale doba sklizně respektive úroveň zralosti kuličky červeného pepře je odlišná. Červený je plně vyzrálý pepř. Takovýto pepř je ručně sklízen na vrcholu sezony v období sucha.
Kvalitní pepř La Plantation
Červený pepř z Kampotu v takovéto vysoké kvalitě jako náš z farmy La Plantation, byste jinde na světě těžko hledali. Také tento kambodžský pepř si samozřejmě nese ochranou známku původu - PGI, protože Kampot je jen jeden.
Kampotského pepře spotřebujete méně než běžného!
Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Osobně to máme vyzkoušené na vlastních dětech.
Kampotský pepř v kuchyni: červený a delikátní!
Že je na Vás černý pepř moc pikantní? Opepřete si své pokrmy červeným pepřem z Kampotu. Je jemnější a méně ostrý. Chuťově Vám může připomene sladké jahody. Pro ovocné tóny, získané delším zráním a sušením na kambodžském slunci, se skvěle hodí do ovocných salátu.
Speciální chuť červeného pepře z Kambodži oceníte také při pečení. Zkuste si upéct Cookies s červeným pepřem podle našeho návodu. Pečená masa si samozřejmě s červeným pepřem také velmi dobře rozumí. A co teprve s grilovanou zeleninou!
Skvělý na saláty, grilované sýry a zeleninu
Je vynikající s ovocem a sladkými pokrmy či dezerty
Zabaleno v originální papírové kořence
Červený pepř z Kambodži
Kampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako Kampotský černý pepř. Ale doba sklizně respektive úroveň zralosti kuličky červeného pepře je odlišná. Červený je plně vyzrálý pepř. Takovýto pepř je ručně sklízen na vrcholu sezony v období sucha.
Kvalitní pepř La Plantation
Červený pepř z Kampotu v takovéto vysoké kvalitě jako náš z farmy La Plantation, byste jinde na světě těžko hledali. Také tento kambodžský pepř si samozřejmě nese ochranou známku původu - PGI, protože Kampot je jen jeden.
Kampotského pepře spotřebujete méně než běžného!
Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Osobně to máme vyzkoušené na vlastních dětech.
Kampotský pepř v kuchyni: červený a delikátní!
Že je na Vás černý pepř moc pikantní? Opepřete si své pokrmy červeným pepřem z Kampotu. Je jemnější a méně ostrý. Chuťově Vám může připomene sladké jahody. Pro ovocné tóny, získané delším zráním a sušením na kambodžském slunci, se skvěle hodí do ovocných salátu.
Speciální chuť červeného pepře z Kambodži oceníte také při pečení. Zkuste si upéct Cookies s červeným pepřem podle našeho návodu. Pečená masa si samozřejmě s červeným pepřem také velmi dobře rozumí. A co teprve s grilovanou zeleninou!
Parametry
Výrobce | La Plantation |