BIO Čočka červená celá neloupaná - drobná luštěnina s výživným složením, která spolehlivě zasytí BIO Čočka červená celá neloupaná je drobná luštěnina, kterou oceníte jako přílohu k různým jídlům. Její původ sahá do Turecka, odkud se rozšířila do celého světa. Často bývá součástí indické kuchyně, kde hravě nahradí maso. Její možnosti využití jsou však mnohem širší. Můžete ji namáčet zhruba 2 hodiny a její příprava vám poté nezabere více než 10 minut. Dá se ale připravit i bez namáčení, kdy vaření... Celý popis
Koupit za 76 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čočka červená celá neloupaná 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
76 Kč
Koupit za 76 Kč
Country Life BIO Čočka červená celá neloupaná 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Country Life Čočka červená celá neloupaná BIO 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Country Life, s.r.o. Bio čočka červená celá neloupaná 500g
Doprava:
80 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Country Life Čočka červená celá neloupaná 500 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
89 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Popis
BIO Čočka červená celá neloupaná - drobná luštěnina s výživným složením, která spolehlivě zasytí
BIO Čočka červená celá neloupaná je drobná luštěnina, kterou oceníte jako přílohu k různým jídlům. Její původ sahá do Turecka, odkud se rozšířila do celého světa. Často bývá součástí indické kuchyně, kde hravě nahradí maso. Její možnosti využití jsou však mnohem širší. Můžete ji namáčet zhruba 2 hodiny a její příprava vám poté nezabere více než 10 minut. Dá se ale připravit i bez namáčení, kdy vaření zabere zhruba 20 minut. Hodí se například do zeleninové polévky a dá se rozmixovat do výživné kaše. Váš mlsný jazýček si podmaní i v rizotu s bulgurem nebo ve studených zeleninových salátech. Zapomenout nesmíme ani na její nezastupitelné místo v plackách nebo omáčkách.
Dokonce ji můžete přidat i do těsta na pečivo, ve kterém má po upečení chuť podobnou oříškům. Navíc se dá i zapékat v podobném stylu, jako mleté maso například v lasagních. V její prospěch přispívá i výživné složení. Má vysoký obsah bílkovin, nízký podíl tuků, a navíc je dobrým zdrojem kvalitních komplexních sacharidů. Ocení ji nejen vegani, ale i lidé, kteří rádi zkouší něco nového. Skvělým bonusem je, že pochází z ekologického zemědělství a naservíruje vám na talíř nekompromisní BIO kvalitu.
BIO Čočka červená celá neloupaná a její výhody
- je drobná luštěnina, kterou oceníte jako přílohu k různým jídlům
- má vysoký obsah bílkovin a nízký podíl tuků
- je dobrým zdrojem kvalitních komplexních sacharidů
- bývá součástí indické kuchyně
- po namáčení její příprava nezabere více než 10 minut
- hodí se do polévky, kaše, rizota, zeleninových salátů, placek nebo omáček
- po přidání do těsta na pečivo nabídne jemně oříškovou chuť
- spolehlivě zasytí
- je vhodná i pro vegany
- nabízí nekompromisní BIO kvalitu
Složení
BIO Čočka červená celá neloupaná.
Návod na přípravu
Čočku červenou celou neloupanou namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 10-15 minut.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota
1 581 kJ / 378 kcal
Tuky
2,2 g
z toho nasycené tuky
0,4 g
Sacharidy
59 g
z toho cukry
2,0 g
Bílkoviny
25 g
Sůl
0,02 g
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Chraňte před slunečním zářením.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sójových bobů, ořechů a sezamu.
BIO Čočka červená celá neloupaná je drobná luštěnina, kterou oceníte jako přílohu k různým jídlům. Její původ sahá do Turecka, odkud se rozšířila do celého světa. Často bývá součástí indické kuchyně, kde hravě nahradí maso. Její možnosti využití jsou však mnohem širší. Můžete ji namáčet zhruba 2 hodiny a její příprava vám poté nezabere více než 10 minut. Dá se ale připravit i bez namáčení, kdy vaření zabere zhruba 20 minut. Hodí se například do zeleninové polévky a dá se rozmixovat do výživné kaše. Váš mlsný jazýček si podmaní i v rizotu s bulgurem nebo ve studených zeleninových salátech. Zapomenout nesmíme ani na její nezastupitelné místo v plackách nebo omáčkách.
Dokonce ji můžete přidat i do těsta na pečivo, ve kterém má po upečení chuť podobnou oříškům. Navíc se dá i zapékat v podobném stylu, jako mleté maso například v lasagních. V její prospěch přispívá i výživné složení. Má vysoký obsah bílkovin, nízký podíl tuků, a navíc je dobrým zdrojem kvalitních komplexních sacharidů. Ocení ji nejen vegani, ale i lidé, kteří rádi zkouší něco nového. Skvělým bonusem je, že pochází z ekologického zemědělství a naservíruje vám na talíř nekompromisní BIO kvalitu.
BIO Čočka červená celá neloupaná a její výhody
- je drobná luštěnina, kterou oceníte jako přílohu k různým jídlům
- má vysoký obsah bílkovin a nízký podíl tuků
- je dobrým zdrojem kvalitních komplexních sacharidů
- bývá součástí indické kuchyně
- po namáčení její příprava nezabere více než 10 minut
- hodí se do polévky, kaše, rizota, zeleninových salátů, placek nebo omáček
- po přidání do těsta na pečivo nabídne jemně oříškovou chuť
- spolehlivě zasytí
- je vhodná i pro vegany
- nabízí nekompromisní BIO kvalitu
Složení
BIO Čočka červená celá neloupaná.
Návod na přípravu
Čočku červenou celou neloupanou namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 10-15 minut.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota
1 581 kJ / 378 kcal
Tuky
2,2 g
z toho nasycené tuky
0,4 g
Sacharidy
59 g
z toho cukry
2,0 g
Bílkoviny
25 g
Sůl
0,02 g
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Chraňte před slunečním zářením.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sójových bobů, ořechů a sezamu.
Parametry
Výrobce | Country Life |
Hmotnost balení | 500 g |
Druh luštěniny | čočka |
Bio | ano |