Koření na ryby Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva Složení: sůl 40%, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá, řepkový olej Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček Alergen: hořčice, oxid siřičitý Náš tip: Koření na ryby se hodí jak pro sladkovodní tak pro mořské ryby! Recept: Pangas zapečený po řecku 4 kusy pangase, 1 stroužek česneku, 10dgk anglické slaniny, voda, koření... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Koření na ryby (100g)
Doprava:
zdarma
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Popis
Koření na ryby
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva
Složení: sůl 40%, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá, řepkový olej
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: hořčice, oxid siřičitý
Náš tip: Koření na ryby se hodí jak pro sladkovodní tak pro mořské ryby!
Recept:
Pangas zapečený po řecku
4 kusy pangase, 1 stroužek česneku, 10dgk anglické slaniny, voda, koření na ryby, kysaná smetana, 1 vejce, 4 lžičky citrónové šťávy, vegeta
Pangase posypeme rybím kořením a pokapeme citronovou šťávou. Zapékací misku vyložíme plátky anglické slaniny. Kysanou smetanu zředíme vodou a ochutíme vegetou. Zamícháme do ní vejce a rozmačkaný česnek. Pangase položíme do pekáče, zalijeme zálivkou z kysané smetany a pečeme.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelená barva
Složení: sůl 40%, cibule, petržel, oregano, bazalka, rozmarýn, saturejka, zázvor, česnek, hořčice bílá, řepkový olej
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: hořčice, oxid siřičitý
Náš tip: Koření na ryby se hodí jak pro sladkovodní tak pro mořské ryby!
Recept:
Pangas zapečený po řecku
4 kusy pangase, 1 stroužek česneku, 10dgk anglické slaniny, voda, koření na ryby, kysaná smetana, 1 vejce, 4 lžičky citrónové šťávy, vegeta
Pangase posypeme rybím kořením a pokapeme citronovou šťávou. Zapékací misku vyložíme plátky anglické slaniny. Kysanou smetanu zředíme vodou a ochutíme vegetou. Zamícháme do ní vejce a rozmačkaný česnek. Pangase položíme do pekáče, zalijeme zálivkou z kysané smetany a pečeme.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Značka | Profikoření |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | rybí |