červená fazole adzuki Fazole adzuki jsou velice zdravé, a přesto i chutné. Jde o menší, tmavé podlouhlé fazolky, které mají spíše nasládlou, leč specifickou a výraznou chuť. Jejich výhodu je jejich lehká stravitelnost – zatímco většina ostatních luštěnin je spíše těžko stravitelná, fazole adzuki našim střevům ani žaludku nečiní žádné potíže. Fazole Nachází se v nich vysoké množství fosforu. Dále obsahují mnoho bílkovin a vlákniny, avšak pouze minimální množství tuku. Kromě těchto látek fazole... Celý popis
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Fazole adzuki 500 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
červená fazole adzuki
Fazole adzuki jsou velice zdravé, a přesto i chutné. Jde o menší, tmavé podlouhlé fazolky, které mají spíše nasládlou, leč specifickou a výraznou chuť. Jejich výhodu je jejich lehká stravitelnost – zatímco většina ostatních luštěnin je spíše těžko stravitelná, fazole adzuki našim střevům ani žaludku nečiní žádné potíže.
Fazole Nachází se v nich vysoké množství fosforu. Dále obsahují mnoho bílkovin a vlákniny, avšak pouze minimální množství tuku. Kromě těchto látek fazole adzuki obsahují ještě hořčík a draslík.
V Číně a přilehlých oblastech se užívají zejména na sladko v různých pastách a dochucovadlech. Z fazolí adzuki si můžete připravit například zeleninový guláš nebo výbornou domácí pomazánku. Uvidíte, že fazole adzuki brzy přirostou vašemu srdci, a budete hledat příležitosti, jak je využít takřka u každého jídla.
Návod k přípravě
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření adzuki fazolí je vhodné solit až na konec.
Složení
Fazole adzuki.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1453 kJ / 342 kcal
Tuky
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
57,0 g
z toho cukry
1,2 g
Bílkoviny
23,0 g
Sůl
0,3 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu
Argentina
Fazole adzuki jsou velice zdravé, a přesto i chutné. Jde o menší, tmavé podlouhlé fazolky, které mají spíše nasládlou, leč specifickou a výraznou chuť. Jejich výhodu je jejich lehká stravitelnost – zatímco většina ostatních luštěnin je spíše těžko stravitelná, fazole adzuki našim střevům ani žaludku nečiní žádné potíže.
Fazole Nachází se v nich vysoké množství fosforu. Dále obsahují mnoho bílkovin a vlákniny, avšak pouze minimální množství tuku. Kromě těchto látek fazole adzuki obsahují ještě hořčík a draslík.
V Číně a přilehlých oblastech se užívají zejména na sladko v různých pastách a dochucovadlech. Z fazolí adzuki si můžete připravit například zeleninový guláš nebo výbornou domácí pomazánku. Uvidíte, že fazole adzuki brzy přirostou vašemu srdci, a budete hledat příležitosti, jak je využít takřka u každého jídla.
Návod k přípravě
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření adzuki fazolí je vhodné solit až na konec.
Složení
Fazole adzuki.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1453 kJ / 342 kcal
Tuky
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
57,0 g
z toho cukry
1,2 g
Bílkoviny
23,0 g
Sůl
0,3 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu
Argentina
Parametry
Výrobce | Vital Country |