BEZLEPKOVÁ PEČIVOVÁ STROUHANKA Tato pečivová STROUHANKA je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je proto vhodná pro osoby s alergií na lepek. Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva je výborným pomocníkem při obalování jakýchkoli surovin: obalování a smažení řízků, sýra anebo zeleniny.Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Novalim. Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových... Celý popis
Koupit za 103 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
NOVALIM spol. s r.o. Strouhanka 350g Novalim 1290
Doprava:
89 Kč
103 Kč
Koupit za 103 Kč
Novalim Strouhanka 350g BEZLEPKU
Doprava:
59 Kč
Skladem
97 Kč
Koupit za 97 Kč
Novalim Bezlepková strouhanka 350g
Doprava:
130 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Popis
BEZLEPKOVÁ PEČIVOVÁ STROUHANKA
Tato pečivová STROUHANKA je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je proto vhodná pro osoby s alergií na lepek.
Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva je výborným pomocníkem při obalování jakýchkoli surovin: obalování a smažení řízků, sýra anebo zeleniny.Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Novalim.
Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku).
Kromě strouhanky na obalování jistě oceníte i směsi pro tradiční pokrmy, na halušky, knedlíky či krupici na přípravu kaší. Anebo můžete rovnou koupit hotové přílohy: niťové těstoviny či tarhoňové kuličky od Novalim. Mimo vaření si můžete vyzkoušet také bezlepkové směsi na pečení, snadno si pak vyzkoušíte upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník.
SLOŽENÍ:
bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, kukuřičný škrob modifikovaný, sójová mouka, rostlinný olej – palmový; zahušťovadla: guarová mouka a karboxymetylcelulóza; emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, droždí, cukr, jedlá sůl, ocet
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu do 25°C.
PŘÍPRAVA:
Před smažením omytou potravinu nejdříve obalíme v bezlepkové mouce (např. Promix UNI), pak v rozšlehaném vejci (můžeme ješte jednou opakovat) a nakonec ve strouhance.
Smažíme pomalu na horkém oleji, zpočátku pod pokličkou. Pro zjemnění můžeme k vejci přidat lžíci šlehačky.
Výrobce:
Novalim spol. s.r.o.
Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republika
Tato pečivová STROUHANKA je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je proto vhodná pro osoby s alergií na lepek.
Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva je výborným pomocníkem při obalování jakýchkoli surovin: obalování a smažení řízků, sýra anebo zeleniny.Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Novalim.
Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku).
Kromě strouhanky na obalování jistě oceníte i směsi pro tradiční pokrmy, na halušky, knedlíky či krupici na přípravu kaší. Anebo můžete rovnou koupit hotové přílohy: niťové těstoviny či tarhoňové kuličky od Novalim. Mimo vaření si můžete vyzkoušet také bezlepkové směsi na pečení, snadno si pak vyzkoušíte upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník.
SLOŽENÍ:
bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, kukuřičný škrob modifikovaný, sójová mouka, rostlinný olej – palmový; zahušťovadla: guarová mouka a karboxymetylcelulóza; emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, droždí, cukr, jedlá sůl, ocet
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu do 25°C.
PŘÍPRAVA:
Před smažením omytou potravinu nejdříve obalíme v bezlepkové mouce (např. Promix UNI), pak v rozšlehaném vejci (můžeme ješte jednou opakovat) a nakonec ve strouhance.
Smažíme pomalu na horkém oleji, zpočátku pod pokličkou. Pro zjemnění můžeme k vejci přidat lžíci šlehačky.
Výrobce:
Novalim spol. s.r.o.
Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republika
Parametry
Výrobce | Novalim |
Značka | Novalim |
Hmotnost | 350 g |
Bezlepkové | ano |
Bio | ne |